Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 19 Haziran Doya Doya Moda puan durumu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada bu hafta kim elendi 19 Haziran Doya Doya Moda puan durumu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2020 16:29

Doya Doya Moda'da bir eleme bölümü daha geride kaldı. Büyük final için geri sayımını sürdüren yarışmanın beşinci gününde haftalık puanlar toplandı, önce kolyenin kazananı, ardından Doya Doya Moda'ya veda edecek isim belirlendi. Doya Doya Moda'da bu hafta konsept 'jüri üyelerini canlandırma' olarak belirlenmişti. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? İşte 15-19 Haziran Doya Doya Moda puan durumu..

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da bu haftanın elenen ve birinci olan ismi belli oldu. Her hafta bir kişinin elenip bir kişinin de birinci olduğu Doya Doya Moda'da bu hafta yarışmacılar, haftanın her günü farklı bir konseptle mücadele etmişti. Finalin konsepti ise bu hafta jüri üyelerini canlandırma oldu. Yedi yarışmacı hem tavırları hem de kostümleriyle Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever'e benzemeye çalıştı. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? Birinci olup kolyeyi alan isim kim oldu?

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ

Haftanın en yüksek puan toplayan yarışmacısı Hanzade oldu. 109 puan toplayan Hanzade 2'nci kolyesini aldı. Potadan kurtulan ilk isim Su oldu. Doya Doya Moda'dan elenen isim ise yarışmada 1 hafta kalan Büşra oldu.

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta potaya kalan isimler Su, Büşra ve Gamze oldu. 

DOYA DOYA MODA 19 HAZİRAN PUAN DURUMU

EMEL 40
HANZADE 40
GAMZE 40
SU 37
BÜŞRA 28
SÜNDÜZ 40
BETÜL 37

DOYA DOYA MODA 18 HAZİRAN PUAN DURUMU

EMEL 16
HANZADE 20
GAMZE 9
SU 9
BÜŞRA 14
SÜNDÜZ 20
BETÜL 19

DOYA DOYA MODA 17 HAZİRAN PUAN DURUMU

EMEL 6
HANZADE 11
GAMZE 10
SU 19
BÜŞRA 5
SÜNDÜZ 17
BETÜL 19
DOYA DOYA MODA 16 HAZİRAN PUAN DURUMU

EMEL 15
HANZADE 19
GAMZE 5
SU 5
BÜŞRA 5
SÜNDÜZ 8
BETÜL 13

DOYA DOYA MODA 15 HAZİRAN PUAN DURUMU
EMEL 13
HANZADE 19
GAMZE 5
SU 5
BÜŞRA 6
SÜNDÜZ 19
BETÜL11

DOYA DOYA MODA'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da geçen haftanın finalinde eleme potasına çıkan isimler Hanzade ve Zeynep oldu. Haftanın en düşük puanını alan ve elenen isim ise herkesi şoke etti. Jüri sürpriz bir karara imza atarak bu haftanın elenen isimlerini ikisi olarak belirledi. Fakat daha sonra bu kararı değiştiren jüri üyeleri Hanzade bir şans daha verdi ve bu haftanın elenen ismi Zeynep oldu.

BAKMADAN GEÇME!