Doktor 4 gün bana tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

Doktor 4 gün bana tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2002 02:10

Mersin'de tanıştığı gencin evlenme vaadine kanıp İstanbul'a gelen kasiyer E.Y, Otogar'da tanıştığı göz doktorunun, kendisini bir eve kapatıp 4 gün boyunca tecavüz ettiğini ileri sürdü.

MERSİN'de bir markette kasiyerlik yapan 21 yaşındaki E.Y'nin polise verdiği ifadeye göre, olaylar şöyle gelişti: E.Y, Erhan adlı gencin evlenme vaadine kanıp, çarşamba günü İstanbul'a geldi. Çatalca'da oturan Erhan, sürpriz yapmak için aniden çıkıp gelen E.Y'ye, ‘‘Sana yalan söyledim. Ben evliyim’’ dedi ve Mersin'e dönmesi için 10 milyon lira verdi.

Gel bize gidelim

E.Y, Bayrampaşa Otogarı'nda borç para almak için, Adana Seyahat'te çalışan bir tanıdığının yanına gitti. Seferde olan ve bir gün sonra geleceği söylenen otobüs şoförü tanıdığını beklemeye başlayan E.Y, terminalde otururken, göz doktoru Yusuf K. ile tanıştı. İzmir'e giden ev arkadaşı, psikolog Sinan K.'yı (28) uğurlamak için otogara gelen Dr. K., kasiyer kıza, ‘‘Gel bize gidelim’’ dedi. Dr. Yusuf K., tereddüt eden E.Y'yi rahatlatmak için, ‘‘Senin yaşında kızım var. Karım da yemek yapmış, bizi bekliyor’’ dedi.

Şırıngalı tehdit

E.Y'yi Fatih Karagümrük'teki evine getiren Dr. K. kapıyı kilitledi. İçinde sıvı bir madde bulunan şırıngayı gösteren ve falçatayla tehdit eden göz doktoru, ‘‘Bunun içinde zehir var’’ deyip, bakire olduğunu söyleyen E.Y'nin bekáretini bozdu. Bağırmaması için ağzını bantladığı E.Y'yi evinde zorla tutan Dr. Yusuf K., 4 gün boyunca, porno CD izlettirip, tecavüzü sürdürdü. E.Y, İzmir'den dönen psikolog Sinan K.'dan yardım istedi. Psikolog, ev arkadaşı Dr. K. için, ‘‘O psikopattır. Ne diyorsa yapacaksın’’ dedi. E.Y, cumartesi gecesi, bir káğıda, ‘‘Beni burada zorla tutuyorlar. Lütfen polise haber verin’’ yazıp, kaleme sıkıştırarak sokağa fırlattı. Bu sırada yoldan geçen bir vatandaş, notu alıp polise haber verdi. Kapıyı açtıramayan ve çilingir yardımıyla içeri giren polisler, Yusuf K. ile ev arkadaşı Sinan K'yı gözaltına aldı.

İlişki var, darp yok

İfadesinde kasiyer kızı kandırmadığını söyleyen Dr. Yusuf K, ‘‘Onu zorlamadım. Otogarda bekliyordu. Parası da yoktu. Eve getirmesem, geceyi orada geçirecekti. Teklifimi hemen kabul etti ve benimle geldi. Kendi rızasıyla birlikte olduk. Hiçbir zorlama olmadı’’ dedi. Adli tıbba götürülerek kontrolden geçirilen E.Y'nin bekáretinin bozulduğu, ters ilişkiye girdiği saptandı. E.Y'nin vücudunda, zor kullanıldığına dair herhangi bir belirti bulunamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!