‘Doğsa da tatile gitsem’

Güncelleme Tarihi:

‘Doğsa da tatile gitsem’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2013 00:00

Bir türlü doğmayan ‘Kraliyet Bebeği’ni tüm dünya gibi heyecanla bekleyen II. Elizabeth’ten ‘Kraliçe’ esprisi: Yakında tatile gidiyorum, bir an önce doğsa iyi olur.

Haberin Devamı

İNGİLTERE, Prens William ile Düşes Kate Middleton’ın doğumu geciken bebeğini merakla beklemeye devam ediyor. Dünya medyası başkent Londra’nın merkezindeki Paddington’da bulunan St. Mary Hastanesi önünde kamp kurmayı sürdürse de, kraliyet ailesinin herkesi atlatmış olabileceği konuşulmaya başladı. Telegraph gazetesine göre Düşes, Reading şehrinde bir başka hastaneye doğum için yatmış olabilir. Gazete bu iddiasına dayanak olarak, Kate Middleton’ın da bu kentteki Berkshire Kraliyet Hastanesi’nde 1982’de dünyaya gelmesini gösterdi.

KRALİÇE ŞAŞIRTTI

Torununun bebeğinin doğumunu heyecanla bekleyen Kraliçe II. Elizabeth ise herkesi şaşırttı. Kraliçe, önceki gün, 10 yaşındaki bir kızın, “Bebek kız mı olsun istersiniz, erkek mi” sorusuna gülümseyerek şu yanıtı verdi: “Benim için fark etmez ama yakında (İskoçya’ya) tatile gidiyorum, o yüzden bir an önce doğsa iyi olur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!