DGM’lik patroniçe

Güncelleme Tarihi:

DGM’lik patroniçe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'ye getirdiği birbirinden güzel üniversiteli kızları erkeklere pazarlayan uluslarası kadın taciri Natalia Karakuş DGM'de yargılanacak.

ESKİ Doğu Bloku ülkerinden getirdiği üniversiteli kızları fuhuş batağına sürükleyen uluslararası kadın taciri Natalia Karakuş'un, Bakırköy 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde de gıyabi tutuklu olarak yargılandığı ortaya çıktı. Asayiş Şube ekiplerinin 1 yıl süren takibi sonunda İçerenköy'de düzenlenen baskında ele geçirilen Karakuş'un, 3 yıl hapis isteniyor.

Telefonları 15 gün dinlenmiş

Natalia Karakuş'un, daha önce kadın satıcılığı yapmaktan yakalandığı ancak hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra Türk vatandaşlığına geçmesinden dolayı sınır dışı edilmeyip serbest bırakıldığı öğrenildi. Polisin, uluslararası şebeke kuran kadın tacirini yakalamak için mahkeme kararı ile Natalia Karakuş'a ait telefonları 15 gün dinlediği ortaya çıktı.

Manken yapma kandırmacası

Bakırköy 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davada; Karakuş'un fuhuştan kazandığı 7 bin dolarını, yeni kızlar getirmek için Olena Katova'ya verdiği ancak Katova'nın bu paralarla yakalandığı ifade edildi. Ukrayna'da ‘‘Manken olacaksınız’’ diye gazete ilanları vererek kandırdığı kızları pazarlayan Karakuş, önümüzdeki günlerde Bakırköy Adliyesi'ne getirilecek ve gıyabi tutukluluğu vicahiye çevrilecek.

Seks kursundan sonra işbaşı

Türkiye'de Yasemin Sümer adını kullandığı belirtilen Natalia Karakuş ifadesinde, kızları cep telefonu ile yönlendirdiğini belirterek, ‘‘Ukrayna'da bulunan 4 kişilik komite, kızları önce güzellik, kültür ve beceri sınavından geçiriyor. En az İngilizce bilme şartı aranan kızlar daha sonra, seks yöntemleri konusunda da eğitiliyor ve Türkiye'ye gönderiliyor’’ demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!