Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


Haberin Devamı

Kurallara uymuyorlar

Kenti içinde vatandaşların ulaşım aracı olarak kullanmaya alıştığı tramvay kimi zaman, insanları zor durumda bırakıyor. Tramvayın da yeraldığı birçok kazaya tanıklık ediyoruz. 18 Ocak 2001 tarihinde de Üçkapılar tramvay durağında bekleyen bir vatandaş yaralanmıştı. Çevre esnafı olarak, tramvayın söz konusu durağa çok hızlı girdiğine şahit oluyoruz. Ayrıca, tramvay için monte edilen trafik lambalarına yeterince uymadığını gözlemliyoruz.

Ümmühan Ekmekçi

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Tramvayın hatalı olduğunu belirten tanık ifadeleri Emniyet görevlilerince alınmıştır. Gerekli uyarılar yapılacaktır’’ diye konuştu.

Yolu uzatsınlar

Antalya Şoförler Odası'nın önünden geçen çift şeritli yolun Vakıf Zeytinliği'nin köşesinde tıkandığını görüyoruz. Asfaltsız olan yolun Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kadar uzatılmasını, bağlantı sağlanmasını istiyoruz. Ayırca, yolun asfaltsız oluşu başka bir sorun. Tamamen çakıl taşıyla örtülü olan yolumuzun ulaşıma elverişli duruma getirilmesini bekliyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Ali Kafa, ‘‘İmar Planı'nda işlenmiş olan bu yolun bir bölümünü Büyükşehir Belediyesi, Encümen kararı ile kamulaştırmaya başladı. Yolun diğer bölümü de Vakıf Çiftliği içerisinde kalmaktadır. Yol, Büyükşehir ve Kepez belediyeleri tarafından ortaklaşa yapılacaktır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!