Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Haberin Devamı

Yeterince aydınlatma yok

Hergün yüzlerce insan ve araç otogara gidip geliyor. Şehir dışına taşınan otogarın çevresinde yeterince aydınlatma yok. Otogarın giriş ve çıkış noktası, akşamları zifiri karanlığa bürünüyor. Gerek toplu taşıma araçlarıyla gerekse yaya olarak otogara gelen vatandaşlar zor durumda kalıyor. Yetkili kişilerin konuyla ilgili gereken düzenlemeleri yapacağını umuyoruz. Ali Osman Güner

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Yeni Otogar çevresindeki ışıklandırmanın yetersiz olduğu yönündeki şikayet hakkında gerekli incelemeler yapılacaktır. Bu incelemelerin ardından gerekli düzenlemeler yapılacaktır’’ dişe konuştu.

Kepez'e teşekkürler

Köşemizde yayınlanan haber üzerine Yenidoğan Mahallesi 3075. Sokak'taki hurda otobüs kaldırıldı. Kepez Belediyesi'nin girişimiyle kaldırılan otobüsün görsel kirliliğe neden olduğunu belirten semt sakinleri, ‘‘Sokağımızın ortasında duran hurda otobüs, çocuklar için tehlikeli bir oyun gerecine dönüşmüştü. İçinde zaman zaman ateş yakılan otobüsün kaldırılmasıyla rahat bir nefes aldık. Kepez Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!