Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yol ikiye bölünsün

ATATÜRK Caddesi ve Cebesoy Caddesi'yle bağlantılı olan Recep Peker Caddesi'nin gidiş-geliş olarak ikiye bölünmesi için dilekçe ile başvuruda bulunmuştuk. Belediye görevlileri Antalya 2000 önündeki kavşaktan itibaren yaklaşık 15 metre yarım bordür döşediler. Yani, yol tamamen ikiye bölünmedi. Kaldırımlar tek yönlü olarak genişletildi. Yol kenarı hala park yeri olarak kullanılıyor. Kaldırımlar da oldukça dar. Yolun sağlı sollu park yeri olarak kullanılması hem sürücüleri hem yayaları zor durumda bırakıyor. Yolun tamamen ikiye bölünmesi ile park sorununun önüne geçilecekti. Başvurumuza herhangi bir yanıt alamadık.

Atilla Taner

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Caddedeki bordür çalışması devam etmeyecektir. Caddenin fiziki durumu ve burada bulunan ticari fonksiyonların çeşitliliği nedeniyle yolun tamamı ikiye bölünmeyecektir’’ dedi.

İlgi bekliyoruz

Kentimizin lüks diye bilinen setlerinden biri olan Fener Mahallesi'nde istemediğimiz manzaralarla karşı karşıyayız. Oturduğumuz 1907 Sokak'ta bulunan kanalın çevresi kamışlar ve yabani otlarla örtülü.

Bunun yanı sıra çöp konteynerlerinin sayısı az. Ayrıca, sokağımız süpürülmüyor. Bu nedenle, zararlı hayvanların leşlerinden ambalaj kağıtlarına her türlü atık sokağımızı süslüyor. Belediye yetkililerinden sokağımıza ilgi göstermesini bekliyoruz. Celal Yaman

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Belediyemizin imkanları doğrultusunda gereken çalışmayı yapacağız’’ diye konuştu.

Darbeli üst geçit onarım bekliyor

Yüzüncü Yıl Bulvarı'nda, Gazi Lisesi yanındaki üstgeçit aylar önce darbe alarak hasar görmüştü. Aşırı yük bulunan bir aracın buradan geçmeye çalışması üstgeçitte çukur oluşmasına neden oldu. Onarım yapılması için belediyeye bilgi verdik. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri gereken onarımın yapılacağını belirtmişlerdi. Fakat, aradan geçen onca zamana rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. Bu nedenle çirkin görüntü hala ortadan kalkmadı. Onarımın yapılmasını istiyoruz. Orhan Tuğrul-Şahin Gür

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Üstgeçitin onarımı için anlaşılan firma daha sonra bu işi yapmaktan vazgeçmiştir. Üstgeçit önümüzdeki günlerde onarılacaktır’’ dedi.

Başkan unuttu mu?

Gürsu Mahallesi 312 Sokak'ta, Sahil Siteleri karşısındaki araziye park yapılacağı yönünde söz almıştık. Başkan Muhittin Böcek, bizzat konuyla ilgileneceğini söylemişti. Üç yıldır hiçbir çalışma göremeyince, üzülmeye başladık. Konyaaltı Belediyesi'nin, bu konuda hassas davranacağını umuyoruz. Bülent Birol

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘ 351.Sokak'ta ki park yapımı devam ediyor. Çalışmalar bitince 312. Sokak'ta bulunan park alanında çalışmalarımız başlayacak’’ dedi.

Piknik masası yok

Yüzüncü Yıl Bulvarı üzerindeki Aydın Kanza Parkı'nda bulunan piknik masaları bir süre önce kaldırıldı. Parktaki bank sayısı da ne yazık ki yeterli değil, üstelik hepsi güneşin altında. Burada oturup dinlenmek imkansız.

Muratpaşa Belediyesi'nin ilgili birimindeki yetkililerle irtibata geçtik. Parka piknik masası monte edilmesini ve bankların daha kullanışlı hale getirilmesini istedik. Şu ana kadar talebimizle ilgili hiçbir gelişme olmadı Ayten Sezer

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!