Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hani onarılacaktı?

VATAN Bulvarı'nda Toprak Mahsulleri Ofisi depoları önündeki kaldırımın yürümeye imkan vermediğini birçok kez belirtmiştik. Yetkililer hava şartları elverdiği zaman gerekli onarımın yapılacağını söyledi. O gün bu gündür bir faaliyet yok.

Belediyenin turistik semtlerdeki asfaltlama çalışmalarına öncelik verdiğini öğrendik. Bizler de kent merkezindeki bir semtte oturuyoruz. Bulvardaki kaldırımların turistik şehire yakışır duruma getirilmesini istiyoruz.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Lara ve Güzeloba'da asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgedeki çalışmalarımızın ardından kaldırımda gerekli onarım yapılacak’’ dedi.

Pis koku

TURİZM kenti, dünya cenneti dediğimiz Antalya'da üstelik şehrin göbeğinde çirkin manzaralarla karşılaşıyoruz. Kışla Mahallesi 49 Sokak'ta, çöplerden, kağıt, metal kutu ve pet şişe gibi atıkları toplayan bir kamyon bulunuyor. Hemen hergün bu kamyon sokağa uğruyor. Kamyona alınan atıklar boşaltılıyor. Kötü koku ve görüntü kirliliği yaşanıyor. Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Kışla Mahallesi 49 Sokak'a temizlik ekibi göndereceğim. Şikayetle ilgili olarak gerekli inceleme yapılacak’’ diye konuştu.

Toz altında

Şehir merkezine uzak olan Yenigöl Mahallesi'nde oturuyoruz. 1687 Sokak uzun zamandır asfaltlanmayı bekliyor. Taş ve toprakla örtülü sokağımızda toz altında yürüyoruz.

Bu yolu kullanan araç sayısı da az değil. Çevredeki evlerde oturanlar yoğun toz nedeniyle kapı-percere açamıyor. Trafik hareketli olduğu sürece nefes almakta bile zorlanıyoruz. Sokağımız ne zaman asfaltlanacak?

Rıfat Akar

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Öncelikle bu mahalleden imar geçmesi gerekiyor. İmar planıyla ilgili çalışmalar yapıldıktan sonra asfaltlama gerçekleşecektir’’ diye konuştu.

Elektrikler kesildi

ASAT görevlileri Soğuksu Mahallesi 299 Sokak'ta evsel bağlantı çalışması yaptılar. Bu çalışmaların ardından oturduğumuz apartmanda elektrik kesintisi yaşandı.

TAMİRAT YAPMADILAR

TEDAŞ'a bilgi verdik, tamirat için gelen görevliler kazı sırasında elektrik hatlarına zarar verildiğini bu yüzden enerjinin kesildiğini söylediler. Tamirat yapmadılar. ASAT da konuyu üstlenmedi. 25 milyon lira ödeyerek gerekli onarımı yaptırdık. Bu tür masrafları biz mi üstlenmek zorundayız?

Nedim Arslan

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!