Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yaya geçidi yok

Defterdarlık Bulvarı

ANTALYA'ya kazandırılan birçok bulvar ve caddenin orta refüjlerinde yaya geçidi bulunmuyor. Bu nedenle, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ister istemez refüjlerdeki bitkilere zarar veriyor. Defterdarlık Bulvarı'nda da aynı durum söz konusu.

Yaya geçidi olmadığı için yeşil örtünün büyük bölümü yok olmak üzere. Bunun dışında çirkin bir görüntü söz konusu. Yetkililerden gerekli çalışmanın yapılmasını istiyoruz. Şeyma Öztürk

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Diğer bölgelerdeki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Defterdarlık Bulvarı'na yaya geçidi yapılacaktır’’ dedi.

Tümsek oluştu

VarlIk Mahallesi 175 Sokak, ASAT'ın yaptığı çalışmaların ardından asfaltlandı. Daha sonra ek çalışmalar için asfaltın bir bölümü kesildi. Çukur kapatıldı; ama burada bir tümsek oluştu. Bu tümsek, trafiğin fazla olduğu yolda problem yaşanmasına neden oluyor. Tümseği farkedemeyen sürücüler zor durumda kalıyor. Çağdaş Doğru

Şehrimize yakışmıyor

Kent merkezindeki pekçok elektrik direğine bez afişler asılıyor. Günü geçince bez afişler toplanıyor, ancak bunları tutan iplere kimse dokunmuyor. Konyaaltı Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar hemen her yerde salkım saçak manzaralarla karşılaşıyoruz. Turizm cenneti diye övündüğümüz Antalya'ya, üstelik kent merkezine yakışmayan görüntüler artık bitsin. Belediyenin genel bir kontrol ile gerekli temizliği yapmasını bekliyoruz. Tufan Akça

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu konu hakkında gerekli incelemeyi yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

Sahil temizlensin

KonyaaltI sahilindeki tesislerden bir kısmını yıktılar. Beton parçaları, paslı demir çubuklar, tuğlalar, cam kırıkları ile sahil çok kötü bir görünüme büründü. Güzelim sahil adeta savaş alanı gibi.

Belediyenin yeni çalışmaları gereği yapılan yıkımları anlayabiliyoruz. Ama, sahilimizin böyle bırakılmasına karşıyız. Bunun dışında plajların tuvaletleri yıkıldı, gölgelik diye bir şey de kalmadı. Belediye bu sorunlara çözüm getirecek mi?

Osman Adalet

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘Sahilde, yıkılan tesislerden arta kalan molozlar temizlenecek. Sezon sonuna kadar hizmet verecek geçici halk üniteleri kurulacak. Bu ünitelerde tuvalet ve duş ’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!