Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Enkaz kaldırılmadı

Kışla Mahallesi

Yılardır Kışla Mahallesi'nde oturuyorum. 40 Sokak'ta eski bir yapı bulunuyordu. Geçtiğimiz aylarda bu bina yıkıldı. Yıkıldı ama, enkazı öylece ortada bırakıldı.

Özellikle akşam saatlerinde, alkol bağımlısı kişiler, bu enkazın çevresini mesken tutuyor. Bunun yanı sıra, burada fareler cirit atıyor. Gördüğümüz manzara hiç hoş değil. Belediye görevlilerinden, gerekli çalışmanın yapılmasını istiyoruz. Abdullah Ekmek

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç ‘‘Ekiplerimiz, söz konusu sokakta gerekli incelemeyi yapacak. Bina sahibi ile irtibata geçerek, sorunun giderilmesine çalışacağız’’

NİHAYET asfaltlandı

Soğuksu Mahallesi

ASAT yetkilileri, köşemizde yayınlanan haber üzerine, Soğuksu Mahallesi 297 Sokak'ta gerekli çalışmayı yaptı. Kanalizasyon kazılarından sonra, ek çalışmalar için açılan, ancak tekar asfaltlanmayan sokakta, birçok çukur bulunuyordu.

Yapılan yama çalışması ile bu çukurlar kapatıldı. Yolu kullanan sürücüler ve yayaların rahat bir nefes aldığını belirten cadde sakinleri, sokağın durumunun iyileştirilmesine sevindiklerini söylediler.

Tören alanı istiyoruz

Konyaaltı

KonyaaltI'nda, Petrol Ofisi depoları ile Sealife Otel arasında, Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait büyük bir arazi var. Bu arazi, 10 yıldan beri boş duruyor.

Geçen yıl, 1650 imza ile buranın değerlendirilmesi için başvuruda bulunduk. Verilen cevapta, yakın bir tarihte bu alanın Atatürk Meydanı olacağı belirtildi.

Ancak, aradan bir yıl geçtiği halde, hiçbir faaliyet göremiyoruz. Konyaaltı, turistik bir belde. Buraya bir tören alanı yapılmasını istiyoruz.

Hasan Erkan-Mustafa İyisöz

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘‘Meydanı projesi, hazırlık aşamasında. Fakat, meydanın yeri henüz kesinleşmiş değil’’

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!