Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Emekli lokali istiyoruz

Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi'nin çalışmalarına teşekkür ediyoruz. Bu bölgede yaşayan emekli, memur ve işçiler olarak, belediye yetkililerinden bir isteğimiz var.

Konyaaltı sahil yolunda, benzin istasyonu ve Pastavilla yanında, bir spor tesisi var. Burası terk edilmiş gibi ve boş. Bizim önerimiz, bu tesisin bir aylık bir çalışma ile boyanıp ve camları takılıp, lokal olarak açılması ve Konyaaltı Emekli Lokali olarak hizmete girmesi. Buranın işletmesi, Kontev'e verilip, gelir sağlanabilir.

A. Sermet Kınacı-Murat Dalgıç-Orhan Bereket-Ali Toy-Erdem Can

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘‘Belediyeye ait olan bu alanda, yenileme ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. Konyaaltı'na spor kompleksi olarak kazandırılmasını düşünüyoruz. Ancak, kesin sonuç, çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak’’

Bu direkler kaldırılsın

Soğuksu Mahallesi

Antalyamız, bir turizm merkezi. Dünya'nın bir ucundan, bu güzel şehri görmeyen gelen insanlar var. Antalya, yerli turistlerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Ancak, şehrimizde, bunlara ters düşen birçok görüntü kirliliği ile karşılaşıyoruz. Soğuksu Mahallesi Palmiye Caddesi'nde olduğu gibi.

Bu caddede ve 297 Sokak'ta, çok sayıda demir elektrik direği var. Elektrik taşıma görevi olmayan ve modası geçmiş bu direklerin biran önce kaldırılmasını istiyoruz.

Sinan Turna

Yetkili diyor ki

TEDAŞ İşletme Bakım Müdürü Kenan Erkaya

‘‘Adı geçen semtte, elektrik direklerinin konumuyla ilgili gerekli araştırma yapıldı. Demir direkler kaldırılacak’’

Ulaşım derdi

Varsak

Varsak'ta ikamet ediyoruz. Antalya'ya gelmek için de, belediyenin tahsis ettiği otobüsleri kullanıyoruz.

Bu otobüslerin, Antalya'dan en son kalkış saati 23.00. Antalya'dan Varsak'a dönmek isteyenler, bu otobüsten başka vasıta bulamıyor. Eğer 23.00'deki otobüse yetişemezsek, şehirde kalıyoruz.

Antalya gibi bir turizm merkezi ile Varsak arasında çalışan otobüslerin, daha geç saatlere kadar sefer yapması gerekmiyor mu?

Turizm sezonu da düşünülürse, son hareket saati 24.00 olamaz mı?

Çetin Orhan Öztürk

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç

‘‘Ana caddeler dışında, asfalt çalışması yapılmıyor. Daha sonra söz konusu semtte ve diğer bölgelerde gerekli asfaltlama çalışması tamamlanacak’’

Lara’ya 1.5 saatte gittim

Pekçok insan, şehir içi ulaşımı için minibüsleri kullanıyor. Birçok kişi de, aynı sorunu yaşıyor: Kaplumbağa hızıyla giden minibüsler.

Geçenlerde, Antalya Merkez'den Lara'ya gitmek için dolmuşa bindim. Ancak 1,5 saatte gideceğim yere ulaşabildim. Şikayet etmek için telefonlarını aradım. Hiçkimse benimle ilgilenmedi. Başka şehirlerde bu tür problemler çok az yaşanıyor. Cengiz Emre

Yetkili diyor ki

Minibüsçüler Odası Başkanı Abdullah Ateş

‘Bu bölgede dolmuşların ağır gittiği görüşüne katılmıyorum. Eksiklerimiz olabilir. Bunu asgariye indirmek için çalışıyoruz’’

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!