Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kapatılacak mı ?

Konyaaltı

KONYAALTI Beldesi'nde yaşayanların çözüm bekleyen sorunlarından biri harıl harıl çalışan kum-çakıl ocakları. Yetkililer, ocakların kapatılacağı yolunda vatandaşlara söz vermişlerdi. Ancak, verdikleri sözü tutmadılar.

Ocaklara yakın çevrede oturanlar kamyonların gürültüsünden, bitmek bilmeyen toz yağmurundan bıktı. Turistik bir beldede kum-çakıl ocaklarının faaliyet göstermesine anlam veremiyoruz. Belediye bu konuya köklü bir çözüm getirecek mi? Esat Atalay

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘Kum-çakıl ocakları sorunu Boğaçayı Projesi dahilinde en kısa zamanda çözüme kavuşturulacak’’ dedi.

Parkımız bakımsız

Konyaaltı

Çocuklarımızın boş vakitlerini değerlendirmeleri ve eğlenmeleri için ayrılan oyun alanlarının birçoğu oldukça bakımsız. Bahçelievler semtinde Meryem Mustafa Ege İlköğretim Okulu'nun yanındaki çocuk parkı da böyle yerlerden biri. Parkın içinde birkaç tane ağaç var.

Çocukların top oynadığı zemin de taşlık-kayalık. Salıncak, tatteravalli gibi oyun gereçleri boyasız, adeta bakımsızlıktan dökülüyor. Buna rağmen çocuklarımız bu parka geliyor. Çünkü, gidebilecekleri diğer parklarda da durum pek farklı değil. Çocuklarımıza daha iyi parklar layık görülmüyor mu? Demet Orhan

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Park ve Bahçeler Müdürlüğü parkta gerekli incelemeyi yapacak. Parkın güzelleşmesi sağlanacak’’ dedi.

Kamış istilası

Yeşilbahçe Mahallesi

Yeşilbahçe Mahallesi 1466 Sokak, kamışların istilası altında. Kuruyan kamışlar burdaki dört yol ağzını neredeyse kapattı. Özellikle sürücüler trafik lambası bulunmayan bu yerde kamışlar nedeniyle görüş güçlüğü çekiyor.

Aynı problem yayalar için de geçerli. Karşıdan karşıya geçmek için çok dikkatli olmak gerekiyor. Hiçbir işe yaramayan, ancak görüntü kirliliği yaratan kamışların ve yabani otların temizlenmesini istiyoruz. Ayşegül Akbulut

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü vatandaşların şikayetçi olduğu yerde gerekli çalışmayı yapacak’’ dedi.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!