Denizli’de CHP'nin milletvekili adayları kimler? CHP Denizli milletvekili adayları

Güncelleme Tarihi:

Denizli’de CHPnin milletvekili adayları kimler CHP Denizli milletvekili adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 17:24

Denizli’de yaşayan vatandaşlar 24 Haziran seçimleri öncesi merak ettikleri sorulara yanıt arıyor. Şehirlerinde CHP'nin hangi isimleri milletvekili adayı olarak belirlediğini öğrenmek isteyen Denizlililer, konu hakkında bilgi almak için internette araştırma yapıyor. Peki, CHP'nin Denizli milletvekili adayları kimler? Denizli’de CHP kimleri aday gösterdi?

Haberin Devamı

24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala seçmenler merak ettikleri sorulara cevap aramaya devam ediyor. Özellikle ikamet ettikleri şehirlerdeki milletvekili adaylarını sorgulayan seçmenler, detaylı bilgi edinmek adına araştırma yapıyor. Denizli seçmeni de kendi illerinde CHP'nin kimleri aday gösterdiğini sorguluyor. İşte, CHP'nin Denizli’de gösterdiği milletvekili adayları...

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 GÜLİZAR BİÇER KARACA

2 KAZIM ARSLAN YÜKSEK

3 HAŞİM TEOMAN SANCAR

4 ÜNAL KARAOSMANOĞLU

5 ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR

6 İLHAN ÖZCAN

7 ŞENİZ DOĞAN

8 BİLGEHAN BURGUL

SANDIĞA GİDERKEN BU BELGELERİ UNUTMAYIN

Sandık başına gelen seçmen; Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşıyan; Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Geçici Kimlik Belgesi, nüfus cüzdanı, resmî dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, sürücü belgesi, hâkim ve savcılar ile yüksek yargı organı mensuplarına verilen mesleki kimlik kartı, avukat, noter ve askerî kimlik kartı gibi kimliğini tereddütsüz ortaya koyan resimli, resmî nitelikteki belgelerden birini başkana verir ve seçmen sıra numarasını söyler. Bu belgelerden birini vermeyen seçmen oy kullanamaz. (298/87, 91).

Haberin Devamı

Belediyeler ile köy veya mahalle muhtarlarınca düzenlenip onaylanan kimlik belgeleri seçmenin kimliğinin tespitinde geçerli değildir (298/87).

Üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayan resimli ve resmî bir kimlik belgesi ibraz eden seçmenin oy kullanabilmesi için, bu belgelerin yanında ayrıca seçmen bilgi kâğıdını veya nüfus müdürlüklerince verilmiş nüfus kayıt örneğini ibraz etmesi şarttır.

Ceza infaz kurumlarında tutuklu ya da taksirli suçlardan hükümlü bulunan seçmenlerden yukarıda sayılan kimlik belgeleri bulunmayanlar için, cezaevi idaresince verilmiş belge, kimlik belgesi yerine geçer (298/87).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!