Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 21:47

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı olan Denisa Gültekin, gönüllüler adasında olay olmaya devam ediyor. Survivor 2017'de başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Denisa Gültekin'in yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. Arkadaşları tarafından performansı düşük olarak gösterilen Denisa, son iki haftadır eleme potasına çıkmasıyla adeta olay oldu. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Denisa, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır. 

Denisa ilk konsey öncesi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday ile konuşmuştu. Eleme potasına girmek istemediği için Ogeday'dan güçlü ve elenmeyecek birinin (Eser West) adını yazmasını istemişti.

Survivor yarışmasında 19 oyuna çıkan Denisa, bunların 7'sinde galip gelmiş ve 12 oyunu kaybetmiştir. 16 puana sahip olan Denisa sıralamada 23. olarak yer alıyor..

DENİSA GÜLTEKİN KULİS Mİ YAPTI?

İlk haftadan kulis yaptığı iddia edilen Denisa Gütekin, dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday ile konuşmuştu. Kendisinin elenmek istemediğini dile getirdikten sonra Ogeday'dan güçlü ve elenmeyecek birinin (Eser West) adını yazmasını istemişti. Eser West'in de onayını alan Denisa'nın bu fikri hem Ogeday hem de diğer takım arkadaşları tarafından kabul edilmişti. Tahmin edildiği gibi Fulya Survivor'dan elenmişti. Ancak Fulya’nın elemede söylediği sözler, Gönüllüler takımındaki pek çok ismin pişmanlık yaşamasına sebep oldu. Fulya’yı eleme kararında takım arkadaşlarının etkisi olduğunu düşünen Gönüllüler, Denisa Gültekin’i kulis yapmakla suçladı.

BAKMADAN GEÇME!