Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir? Survivor Denisa kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir Survivor Denisa kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 19:52

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı olan Denisa Gültekin, gönüllüler adasında olay olmaya devam ediyor. Survivor 2017'de başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Denisa Gültekin'in yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. İlk haftadan kulis yaptığı iddia edilen Denisa Gütekin, dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday ile konuşmuştu. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte sevilen yarışmacı hakkında detaylar.

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin, birçok izleyici tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017ye katılan Denisa Gültekin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Denisa Gültekin, özellikle yılanlarla verdiği pozlarla izleyicileri etkiledi. Fitness sporuyla uğraşan Denisa Gültekin'in güçlü fiziği ve yapısı izleyiciler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa Gültekin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? İşte, ilginç yarışmacı hakkında detaylı bilgiler!

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ve kusursuz fiziği ile dikkat çeken Denisa Gültekin, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Milli sporcu olan genç yarışmacı, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu bulunuyor. Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”

Haberin Devamı

DENİSA GÜLTEKİN KULİS Mİ YAPTI?

İlk haftadan kulis yaptığı iddia edilen Denisa Gütekin, dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday ile konuşmuştu. Kendisinin elenmek istemediğini dile getirdikten sonra Ogeday'dan güçlü ve elenmeyecek birinin (Eser West) adını yazmasını istemişti. Eser West'in de onayını alan Denisa'nın bu fikri hem Ogeday hem de diğer takım arkadaşları tarafından kabul edilmişti. Tahmin edildiği gibi Fulya Survivor'dan elenmişti. Ancak Fulya’nın elemede söylediği sözler, Gönüllüler takımındaki pek çok ismin pişmanlık yaşamasına sebep oldu. Fulya’yı eleme kararında takım arkadaşlarının etkisi olduğunu düşünen Gönüllüler, Denisa Gültekin’i kulis yapmakla suçladı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!