Demi'nin şiddet korkusu

Güncelleme Tarihi:

Deminin şiddet korkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un en pahalı kadın oyuncusu Demi Moore, bir kadın askeri canlandırdığı ‘‘G.I.’’ Jane filmiyle yeniden gündemde. Filmde rol almak için saçlarını kazıtan Demi Moore, ‘‘G.I. Jane’’de dişiliğini ön plana çıkarttığı diğer filmlerinin aksine bir erkek gibi dövüşüyor. Bazı sahneleri çekmek için önceden saatlerce çalıştığını belirten Demi Moore, son olarak Paris Match Dergisi'nin sorularını cevapladı. Şiddetin ön planda olduğu yeni filmiyle adından sıkça söz ettiren Demi Moore, bu röportajda ‘‘Şiddet dört bir yanımızda. Bruce (Willis) ile çocuklarımız için korkuyoruz’’ dedi.

Fiziksel açıdan zorladığınız bu filmden sonra daha yumuşak bir rolde oynamak ister misiniz?

Şimlidilik hiçbir şey yapmayacağım. G.I. Jane'in başarısı benim için son derece önemli.

Kariyerinizin en zor dönemimini ne zaman yaşadınız?

Gerçekten hatırlamıyorum. Sadece iyi şeyler aklımda kalmış. Yaratıcı ve pozitif şeyleri saklayıp, kötü olanları kafamdan sildim.

Yakın geçmişte gazetecilerle zor anlar yaşadınız

Sanıyorum Amerikalılar doğuştan eleştirel bir bakış açısına sahip. Bazıları sınır tanımıyor ve insanları aşağılayarak, Hollywood'un üzerinde titrediği Amerikan rüyasını yerle bir etmeye çzalışıyorlar.

Dünyayı tehdit eden şiddet hakkında ne düşünüyor sunuz?

Kanımca dünya her zaman şiddete meyilli oldu. Geçmiş dönemlere, örneğin Haçlı Seferleri'ne bakın. Daima şiddet unsurunu barındıran bir dünyada yaşadık ve bunun değişmesi çok zor. Şiddet dört bir yanımızda. Bruce (Willis) ile çocuklarımız için korkuyoruz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!