Defne Joy Foster ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Defne Joy Foster ölü bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 03, 2011 08:53

Dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ Defne Joy Foster, Caddebostan’da arkadaşına ait evde ölü bulundu. Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor. Diğer yandan bazı internet sitelerinde yer alan 'Ambulans gelmedi' iddiasıyla ilgili olarak İstanbul Sağlık Müdürlüğü'den açıklama yapıldı.Henüz 32 yaşında hayata veda eden ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Foster'ın cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde öğlen namazını mükeatip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Haberin Devamı

  

 

CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI - FOTO GALERİ

İŞTE DEFNE JOY FOSTER'IN ÖLÜ BULUNDUĞU EV / WEB TV 

DEFNE JOY FOSTER KENDİNİ BÖYLE ANLATMIŞTI / WEB TV

CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI / WEB TV 

DEFNE ANILARDA BÖYLE YAŞAYACAK- FOTO-GALERİ

 2 YIL ÖNCE ANNE OLMUŞTU / FOTO GALERİ

BU MUTLULUK MAZÄ°DE KALDI / FOTO GALERÄ°

YARIÅžMADAN FOTOÄžRAFLAR  Â

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni -Yazar Ahmet Altan’ın aynı gazetede yazıiÅŸleri müdürlüğü yapan oÄŸlu Kerem Altan’ın Kadıköy Göztepe’de bulunan evinde yaÅŸamını yitiren Defne Joy Foster için sabahın erken saatlerinde önce polis ve saÄŸlık ekibine haber verildi.Â

Sağlık ekipleri Kerem Altan’a Foster’ın öldüğünü açıklayınca durum savcılığa bildirildi. Tanzimat Sokak’ta bulunan eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tıp ekipleri, ilk incelemelerinde Foster’ın üzerinde darp izi ve başka bulguya rastlamadı. Olay yerine Defne Joy Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz da çağırıldı. Polis ekipleri evde  Kerem Altan ve İlker Yasin Solmaz’ın ifadelerine başvurdu. Defne Joy Foster’in gece Kerem Altan’la Taksim’de eğlendiği ve daha sonra Göztepe’de bulunan eve sabaha karşı geldiği söylendi. Foster’ın cenazesi otopsi yapılmak için  Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken Kerem Altan ayrıntılı ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

ÇANTASINDAN ASTIM Ä°LAÇLARI ÇIKTI Â

 
Henüz 32 yaşında olan Foster, 2009 yılında oğlu Can Kılıç’ı dünyaya getirmişti. Polis, son olarak ’Yok Böyle Dans’ adlı programa yarışmacı olarak katılan Defne Joy Foster’ın ölüm nedeni çok yönlü olarak araştırıyor. Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster’ın, kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra anlaşılacak. Bu arada Foster’in çantasından astım ilaçları çıktığı kaydedildi. dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Altan’a ait bu eve geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

DEFNE JOY FOSTER’İN ANNESİ İSTANBUL’A GİTTİ

İstanbul Caddebostan’da arkadaşına ait bir evde bu sabah ölü bulunan sunucu Defne Joy Foster’ın, Bodrum’un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul’a gitti.

Foster’ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis’teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster’ın Turgutreis’teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster’ın dostları acı haberle kahroldu.

Acılı anne Hatice Foster’ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı’yı yanına alarak uçakla İstanbul’a gittiği öğrenildi.

DEFNE JOY FOSTER KÄ°MDÄ°R?Â

Haberin Devamı

Defne Joy Foster, 2 Eylül 1979, Adana'da doğdu. Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu’nda okudu. 2008’de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009’da Can Kılıç dünyaya geldi. İlk olarak Kral TV DJ’yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzunca bir süre Sihirli Annem (2003-2006) adlı dizide Eda karakterini canlandırdı.  tv8’de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov’u son olarak Acun Ilıcalı’nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katıldı. Foster, geçen hafta yarışmadan elenmiş ve bunun nedenini de "Bebeğim bir süredir hasta. Geceleri uyutmuyor, onun için yeterince çalışamadım" diyerek açıklamıştı. Ruhsar (1997) , Beyaz Yalanlar (2000) , Selena (2008) , Hayal ve Gerçek (2007) televizyon dizelerinde oyuncu olarak yer aldı. Çat Kapı, Bir İş İçin Lazım, NTV Yeşil Ekran,   Avı televizyon programlarında sunuculuk yaptı.

Haberin Devamı

DEFNE'DEN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI / WEB TV 

O EVÄ°N SAHÄ°BÄ° KARAKOLA BÖYLE GÖTÃœRÃœLDÃœ / WEB TVÂ

DEFNE'NÄ°N ARKADAÅžI ARDA ESEN KONUÅžTU / WEB TVÂ

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!