Dayak yememek için 2'nci kattan atladı

Güncelleme Tarihi:

Dayak yememek için 2nci kattan atladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2007 13:24

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde kendisini döven sevgilisinin elinden kurtulmak için önce mutfağa kaçan 27 yaşındaki Songül Güldüz, kapıyı kırarak içeriye giren sevgilisi Cemal Karaca’dan kurtulmak için balkondan aşağı atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Songül Güldüz tedavi altına alınırken, Cemal Karaca ise polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya’da yaşayan ve 4 ay önce arkadaşı Dilek Ataş’ın yanına gelen Songül Güldüz, burada arkadaşının sevgilisi Cemal Karaca (42) ile tanıştı. İlerleyen sürede Songül Güldüz ve Cemal Karaca birlikte olmaya başladı. Bu olaydan haberdar olan Dilek Ataş ise arkadaşı ve sevgilisi ile kıskançlık nedeniyle sürekli tartışmaya başladı. Dün akşam saatlerinde ise yine kıskançlık yüzünden tartışma yaşandı ve Cemal Karaca iddiaya göre Songül Güldüz ve Dilek Ataş’ı dövmeye başladı. Songül Güldüz, mutfağa kaçarak kapıyı kilitledi. Bir süre sonra Cemal Karaca kapıyı kırarak mutfağa girdi. Bunun üzerine Songül korkudan ikinci kattaki dairenin mutfak balkonundan aşağıya atladı. 8 metre yükseklikten düşen ve ağır yaralanan Songül Güldüz, olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cemal Karaca ise polis tarafından gözaltına alındı.

‘İKİMİZİ DE SATIYORDU’

Cemal Karaca ile 15 yıldır birlikte yaşadıklarını belirten Dilek Ataş, “4 ay önce Songül bize kalmaya geldi. Cemal ise hem Dilek’i hem de beni zorla ve tehdit ederek para karşılığında başka erkeklere pazarladı. Olay akşamı ise evde oturduğumuz sırada Cemal ile Songül tartışmaya başladı. Cemal elinde bulunan şişe ile Songül’ün kafasına vurdu. Bunun üzerine Songül korkarak kendisini mutfağa kilitledi. Ben de kendimi korumak için yatak odasına kaçtım. Daha sonra ise Cemal mutfağın kapısını kırarak içeriye girmiş ve Songül de kendisini aşağıya atmış” dedi.

Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Songül Güldüz’ün hayatı tehlikesi sürerken, gözaltına alınan ve daha sonra hakim karşısına çıkartılan Cemal Karaca ‘Zorla fuhuşa teşvik, zorla alıkoyma ve bıçakla yaralama’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!