Davutoğlu, Meryem'i Ankara'ya satranç oynamaya davet etti

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlu, Meryemi Ankaraya satranç oynamaya davet etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 10:54

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane'nin Köse ve Kelkit ilçelerinde vatandaşlarla sohbet etti.Satranç takımı hediye ettiği bir çocuğa "Vaktim olsa seninle satranç oynardım" diyen Davutoğlu, "Yenerdim" diye karşılık veren çocuğu Ankara'da satranç oynamaya davet etti.

Haberin Devamı

Bakan Davutoğlu, dün çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bayburt'ta sabah saatlerinde konakladığı Bayburt Üniversitesi Konukevinden ayrıldı. Karayolu ile Gümüşhane'ye hareket eden Davutoğlu, Gümüşhane il sınırında Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ile öteki ilgililer tarafından karşılandı.

Ardından Köse ilçesine geçen Davutoğlu, ilçe merkezindeki bir çay ocağında oturup vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Davutoğlu, bu sırada yanına gelen 7. sınıf öğrencisi Şule Fatma Uzun ve kardeşi 3. sınıf öğrencisi Meryem Eslem Uzun'a satranç takımı armağan etti.

Davutoğlu, Meryemi Ankaraya satranç oynamaya davet etti

Haberin Devamı

Konuştuğu çocuklardan Şule Fatma Uzun'a "Vaktim olsa seninle satranç oynardım" diyen Bakan Davutoğlu'na Uzun, gülümseyerek "Yenerdim" karşılığını verdi. Bunun üzerine gülümseyerek "Köse'nin çocukları ne kadar kendine güveniyor" ifadesini kullanan Davutoğlu, bir süre sohbet ettiği Uzun'u Ankara'da satranç oynamaya davet etti.

Bakan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Kelkit ilçesine bağlı Deredolu beldesine geçti. Davutoğlu, burada kahvaltı yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!