Davalık olduğu gruba geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Davalık olduğu gruba geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2008 00:00

Kargo grubu, yeni isimlerle yola devam edeceklerini söyledi.

Koray Candemir ve Serkan Çeliköz'ün ayrılması üzerine "dağıldı" denilen Kargo grubu, yeni isimlerle yola devam kararı aldı. Bu yeni isimlerse, 2003'te Kargo'dan ayrılan ve şarkılarının kullanılmaması için gruba dava açan Mehmet Şenol Şişli ile Yakup ve Soulstuff gruplarından tanınan Reha Hendem oldu.
Solist Koray Candemir ve klavyeci Serkan Çeliköz'ün ayrılmasıyla 'dağıldı' haberleri çıkan Kargo grubu, yeni isimlerle yola devam edeceklerini söyledi. Yeni katılan üye ise 2003'te gruptan ayrılan ve şarkılarının kullanılmaması için gruba dava açan Mehmet Şenol Şişli.
Basın açıklamasıyla Kargo grubundan ayrıldıklarını ve yeni projelerle yollarına devam edeceklerini belirten Koray Candemir ve Serkan Çeliköz'ün hemen ardından Kargo elemanlarından cevap geldi. Grup resmi web siteleri Kargoonline.com'da "Kargo grubu, MŞŞ (Mehmet Şenol Şişli) ve yeni vokalistinin katılımıyla albüm çalışmalarına bir

Haberin Devamı

Davalık olduğu gruba geri döndü

süredir devam etmektedir" açıklaması yapıldı. Grubun yeni vokalisti ise Yakup ve Soulstuff gruplarından tanıdığımız Reha Hendem oldu. Grubun eski şarkı yazarı Mehmet Şenol Şişli parçalarını vererek ekiple tekrar çalışmalara başladı.
Mehmet Şenol Şişli, Kargo fanatiklerinin bildiği bir isim. Grup, 2003 yılında Mehmet Şenol Şişli ile yollarını ayırmış, bunun üzerine Şişli de, MŞŞ Band adlı kendi grubunu kurmuş ve hatta şarkılarını Kargo'nun kullanmaması için dava bile açmıştı. Şişli, avukatı Hakan Acer aracılığıyla grubun konserlerde ve albüm çalışmalarında, yazdığı ve bestelediği 38 şarkıyı kullanmasının önlenmesini istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!