Dargın kardeşler

Güncelleme Tarihi:

Dargın kardeşler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Monaco Sarayı’nın iki güzel prensesi Caroline ve Stephanie’nin arası iyice açıldı. Birbirlerinin davranışlarını onaylamadıklarını her fırsatta belli eden abla kardeşin çekişmesinin nereye varacağı tahmin edilemiyor.

Monaco Prensesi Caroline, annesi Prenses Grace'in ölümünden sonra küçük kardeşine kol kanat germek istemişti. Ailenin en büyük çocuğu olarak Prenses Caroline'in böyle davranması zaten bekleniyordu. Ama yıllar geçtikçe, Prenses Caroline ile Prenses Stephanie'nin birbirlerinden iyice uzaklaştıkları gözlendi. Prenses Caroline, küçük kardeşinin çılgınlıklarını bir türlü kabullenemiyordu. Dik başlı Prenses Stephanie, özel yaşamında hiç kimseden öğüt almamaya kararlıydı. Prenses Caroline ise kendi derdine düşmüştü. Çok sevdiği kocası Stefano Casiraghi'nin bir motor kazasında ölmesi, Prenses Caroline'e, Monaco Sarayı’ndaki görevlerini unutturmuştu. Genç kadın çocuklarını alıp küçük bir kasabaya yerleşince, kardeşlerinden iyice koptu.

Prenses Stephanie, başına buyruk kalmıştı. Yaşlı baba Prens Rainier, küçük kızının her kaprisine boyun eğiyordu. Prenses Stephanie'nin koruma görevlisi Daniel Ducruet ile ilişki kurmasına ses çıkarmadı. Daha sonra çılgın prenses sevdiği erkekle evlenmek isteyince, koruma görevlisini damat olarak saraya kabul etti. Prenses Caroline ise kızkardeşinin Daniel Ducruet ile evlenmesini hiç de olumlu karşılamadı. Daha ilk günlerden itibaren, Prenses Caroline, Daniel Ducruet'ye cephe aldı.

Koruma görevlisi damadın aşk skandalı ortaya çıktığı zaman da Prenses Caroline ağırlığını koydu ve küçük kardeşinin hemen bu adamdan boşanmasını istedi. Prenses Stephanie, her şeye rağmen kocasını sevdiğini söylüyordu fakat ablası, ona böyle bir skandal karşısında yapılacak tek şeyin boşanmak olduğunu söyleyince, Daniel Ducruet, apar topar saraydan kovuldu.

Prenses Stephanie, boşanma olayından sonra ablasıyla teması kesmek istedi. İki kardeş ancak davetlerde, balolarda aynı çatı altında bulunuyorlardı. Prenses Stephanie, babasının ve ağabeyi Prens Albert'in yanından ayrılmıyordu. Böyle davetlerde Prenses Stephanie ile Prenses Caroline'in birbirleriyle hiç konuşmadıkları dikkat çekmeye başladı.

Son olarak da Prenses Stephanie’nin doğum yapmak üzere hastaneye yattığı günlerde, Prenses Caroline, sevgilisi Hanover Prensi’yle bir tatil gezisine çıktı. Monaco'ya döndükten sonra da küçük yeğenini görmek bile istemedi. Prenses Stephanie, ona soğuk ve acımasızca davranan ablasından nefret ettiğini gizlemiyor. Prenses Caroline'in Hanover Prensi’yle evlenip Monaco tahtındaki haklarından feragat etmesini istiyor. Monaco halkı ise tüm çılgınlıklarına karşın Prenses Stephanie'yi daha çok seviyor. Küçük prensesin çok acı çektiğini ama buna karşın halktan asla kopmadığını söyleyenler çoğunlukta. Prenses Stephanie, yeni doğan bebeğini babasız büyütmeye karar verdiğini açıklayınca Monaco'lular onun cesaretine hayran kaldılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!