Darbettiği kişiyi bu kez tabancayla vurdu

Güncelleme Tarihi:

Darbettiği kişiyi bu kez tabancayla vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2021 15:39

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde Ramazan Ö., husumetlisi Burak B.'yi çıkan tartışmada tabancayla yaraladı. Saldırganın, Burak B.'yi daha önce de sopayla darp edip ağır yaraladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli oldukları belirtilen Barış B. ve Ramazan Ö. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ramazan Ö., tabancayla Barış B.’yi göğsünden vurup, kaçtı. Yaralanan Barış B. özel araçla bir özel hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan Ramazan Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

Ramazan Ö., geçen yıl 20 Aralık'ta Barış B.’yi ilçeye bağlı Köseler Mahallesi'nde sopa ve baltayla saldırıp darp ettiği belirtildi. Ağır yaralanan Barış B., tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Darbettiği kişiyi bu kez tabancayla vurdu
HAYATINI KAYBETTİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde göğsünden vurularak ağır yaralanan Barış B.(40) kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Ramazan Ö.'nün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!