Danimarka Prensesi bankamatik önünde

Güncelleme Tarihi:

Danimarka Prensesi bankamatik önünde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Danimarka Kraliyet Ailesi üyeleri, dün sıradan insanlar gibi İstanbul'u gezdi. Aile üyelerinin hiçbir koruma ve önlem almadan tarihi mekanları gezmesinden İstanbullular, çok mutlu oldular. Vatandaşlar, ‘‘Danimarka prensesi ve ailesinin bu biçimde gezmesi, bizdeki bazı sonradan görmelere ders olsun’’ diye konuştular. Ailenin özellikle koruma istemediği bildirildi.

İran asıllı modacı Karim Fizzi'nin defilesi için Türkiye'ye gelen Danimarka Prensesi Anne Dorde Rosenborg, kızı Kontes Camilla Rosenborg, kızının eşi Michael Rosenborg ve 11 aylık kızları Anastessia ile dün İstanbul'un tarihi mekanlarını gezdi. Kraliyet Ailesi üyesi olmaktan çok sıradan vatandaşlar gibi koruma görevlileri olmadan İstanbul'da gezen aile, sempatik davranışlarıyla halkın ilgisini çekti.

Kraliyet ailesi, geziye çıkmadan önce bankamatikten kredi kartlarıyla günlük limit 100 milyon lira para çekti. Aile, Sultanahmet'i, Yerebatan Sarnıcı'nı ve Ayasofya Müzesi'ni gezdi. Prenses ve eşi, Türk insanından ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduklarını söylediler. Karim Fizzi'nin UNICEF yararına gerçekleştireceği ve basın sponsorluğunu Hürriyet Dergi Grubu'nun çıkardığı Amica dergisi'nin üstlendiği defilesi bugün Swissotel'de yapılacak. Defileyi 600 davetli izleyecek. Defilede yerli ve yabancı mankenlerin yanı sıra, Kraliyet Ailesi'ne mensup ikiz kontesler de podyuma çıkacak. Defilenin açılış konuşmasını ise İzzet Öz yapacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!