Damda çekirdek çitliyordum

Güncelleme Tarihi:

Damda çekirdek çitliyordum
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2007 00:00

" Zeynep'in 8 Günü" adlı filmindeki cesur sevişme sahneleriyle çok konuşulan Fadik Sevin Atasoy, damda çekirdek çitlerken komşusunun kendisini hırsız sandığını söyledi.

Haberin Devamı

Fadik Sevin Atasoy'un "Zeynep'in 8 günü "filmindeki görüntüleri için tıklayın...

" Zeynep'in 8 günü" adlı sinema filmindeki cesur sevişme sahneleriyle dikkatleri çeken oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Hafta Sonu dergisine verdiği roportajda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı:

Komşum hırsız sandı

Rölümün etkisinde kaldım, çok enkilendim, tedaviler gördüm diyenlere inanmıyorum.Hakikaten yalan bunlar, yok böyle bir şey."Paydos" deyince evine girer, normal hayatına dönersin. Ben bir yandan Leyla rolünü oynarken ,diğer yandan Hatice'yi düşünebiliyorum. Stresimi atmak için de Eminönü manzaralı damımda martım Jonathan ile oturup, çekirdek çitliyorum. Hatta komşum bir gün beni hırsız sanıp "Polis çağıracağım, in aşağı "diye çığlık attı.

Sünnetlileri istemiyoruz yazmışlarÂ

Damda çekirdek çitliyordum

Haberin Devamı

Bir oyun için turneye gitmiştik.Oradaki tiyatronun başındakiler da bize Bulgaristan'da bir Türk tiyatrosu kurmak istediklerini söylediler.İlk gittiğimizde duvarın üzerinde hiç hoş olmayan bir yazı gördük:"Sünnetlileri istemiyoruz". Biz  ayrılırken o yazı silinmişti ve ağlıyorlardı gitmeyelim diye.

Solucan yemem gerekiyorsa, yerim 

Benim oyunculukta kuralım olmaz,oyunculuğun kuralları vardır.Karekterin hakkını vermek, kul hakkı yememek gibi, sahne çalıp başka oyuncuların hakkını yememek gibi.Yönetmenin ve senaristin uygun gördüğü karekter ne yapıyorsa , ben de onu yaparım. ben ikna olmussam rolüme , eğer o rolün solucan yemesi gerekiyorsa, yerim."Zeynep'in 8 günü"nde Zeynep sadece tereyağlı yumurta yiyor.Oysa ben hayatımda yemedim.Çekim boyunca yemek zorunda kaldım ama bitincede tuvalete koşup kustum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!