Dalyan'da Bezmen operasyonu...

Güncelleme Tarihi:

Dalyanda Bezmen operasyonu...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Devleti dolandırıp ABD'ya kaçan Halil Bezmen'in, Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Dalyan Beldesi'nde görüldüğü öne sürüldü. Ancak, operasyon düzenleyip otelleri arayan polis, kaçak Bezmen'in izine rastlayamadı.

İhbar üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü'nce oluşturulan özel ekipler, önceki gece Dalyan'a geldi. Bezmen'in ABD'ye kaçmadan önce bir süre kaldığı, firarından kısa süre önce de yeniden gelmek için rezervasyon yaptırıp, son anda iptal ettirdiği Asur Otel didik didik arandı. Hürriyet'in adım adım izlediği araştırmada, gizlice gelişinde kaldığı iddia edilen Holiday Calbıs Otel'in de müşteri defteri incelendi. Sabah kahvaltısında restorandaki tüm tatilciler tek tek kontrol edildi. Ardından diğer turistik tesislerle mağazalarda da arama yapıldı.

İhbarcının, daha önceden tanıdığı Halil Bezmen'i bir halı mağazasından alışveriş ederken gördüğü belirtildi. Saçı arkaya taralı, gözlerinde siyah gözlük, sakalı bilinenden daha uzun olduğu belirtilen Bezmen'in, ihbarcıya ‘‘Beni görmedin. Tanımıyorsun. Holiday Calbıs Otel'de kalıyorum’’ dediği, yanındaki uzun boylu bir erkek ve kadınla birlikte son model 35 plakalı BMW marka otomobile binip uzaklaştığı öne sürüldü. Bezmen'in Rodos'tan deniz yoluyla Göcek'e, oradan da Dalyan'a geldiği de ileri sürüldü. Polis yetkilileri, bölgedeki araştırmanın sürdüğünü açıkladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!