Dallas bile hafif kalır

Güncelleme Tarihi:

Dallas bile hafif kalır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2008 00:00

"Aşk-ı Memnu", 1970'lerde dünyayı kasıp kavuran "Dallas" rüzgarını yeniden estirecek.

Haberin Devamı

33 YIL ÖNCE "AŞK-I MEMNU "FOTOĞRAFLARI

Kanal D'nin yeni sezon bombalarından "Aşk-ı Memnu", 1970'lerde dünyayı kasıp kavuran "Dallas" rüzgarını yeniden estirecek.
Hatta dizinin başrol oyuncularından Selçuk Yöntem, "Dallas bizim yanımızda hafif bile kalır" iddiasında bile bulunuyor.

Diziyi yalıda tanıttılar
Halit Ziya Uşaklıgil'in "Aşk-ı Memnu" adlı romanının TV uyarlaması, yarın akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranında olacak. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Zerrin Tekindor'un başrolde olduğu dizinin

Dallas bile hafif kalır
tanıtımı ise önceki gün Sarıyer'de, çekimlerin yapıldığı yalıda gerçekleşti.

Entrikaların sonu yok
Dizide anne ve kızın aynı anda aşık olduğu Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, proje hakkında son derece iddialı konuştu: "Zengin ve edebi yönü kuvvetli bir eser Aşk-ı Memnu... Öte yandan tam bir entrikalar zinciri... Bu açıdan

/images/100/0x0/55eaa451f018fbb8f88d5303
bakarsak Dallas bizim yanımızda hafif bile kalır."

İzleyici ters köşeye yatacak
Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ da bu dizide izleyiciyi şaşırtacak. Şimdiye kadar sessiz sakin karakterleri canlandıran oyuncu, bu kez "kötü adam" olarak ekrana gelecek. Tatlıtuğ bu ilginç değişiklikle ilgili “İzleyici ters köşe rollerde görecek bizi. Önce demoralize olacaklar, sonra umarım toparlarlar" dedi.

Dizinin Bihter'i Beren Saat, "Bazı kadınların çocuksu bir cinselliği vardır, bazıları ise femme fatale’dir. Beni ilk gruba koyuyorlar genellikle. Yaş olarak biraz daha büyüdükten sonra ne olur bilinmez" diye konuştu.

Haberin Devamı

1975'te TRT’de yayınlanan Aşk-ı Memnu, 33 yıl sonra günümüze uyarlanmış haliyle izleyici karşısında. Bu kez dizinin kötü adamı ise Kıvanç Tatlıtuğ... Onu Dallas dizisindeki J.R Ewing karakterine benzeten arkadaşları, "Aşk-ı Memnu'nun J.R'ı da (Ceyar) Kıvanç olacak" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!