Dalgınlığı fırsat bilip soygun yapmıştı! Flaş gelişme

Güncelleme Tarihi:

Dalgınlığı fırsat bilip soygun yapmıştı Flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 19:03

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, müşteri gibi girdiği kuyumcuda içerisinde 24 yüzük bulunan tablayı çalan 2 şüpheliden 1’i polisin operasyonuyla yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, 29 Aralıkta Turgutlu Kuyumcular Çarşısı’ndaki bir kuyumcuda yaşandı. Kuyumcuya müşteri gibi gelen şüpheli, yüzüklere bakmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kuyumcu, içerisinde 24 yüzük bulunan tablayı çıkarıp, tezgahın üzerine bıraktı. Yüzükleri inceliyormuş gibi yapan şüpheli, kuyumcunun bir anlık dalgınlığından yararlanarak, tablayı aldıktan sonra, kapıda kendisini bekleyen motosikletliyle kaçtı.

Kuyumcunun şikayeti üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki toplam 100 adet güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, görüntülerden 2 şüphelinin eşkalini belirledi.

Adresi tespit edilen şüphelilerden İbrahim B. (20), dün polisin operasyonuyla evinde yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan İbrahim B. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İbrahim B.'nin olay günü birlikte hareket ettiği motosikletli şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!