Daewoo savaşı

Güncelleme Tarihi:

Daewoo savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kartal Cevizli'deki Daewoo bayiinde alacak meselesi yüzünden çıkan silahlı çatışmada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kartal, Cevizli'deki Saadettin Korkmaz'a ait Daewoo Motor Bayii'nde dün akşam alacak meselesi yüzünden çıkan çatışmada, aralarında İzmit Ülkü Ocakları eski Başkanı Fuat Cevahir'in de bulunduğu üç kişi öldü.

50 kovan bulundu

Galeri sahibi Korkmaz ile 200 otomobile ortak olduğu öğrenilen Cevahir, iki adamıyla Cevizli'deki galeriye geldi. Az sonra galeriye gelen Korkmaz ile adamları Kenan Tiryaki, Arif Yalçıntaş, Hasan Akbal ve Nedim Er, Cevahir ve adamları Zeki Yıldız ve Sinan Bayrak'ı görünce silahlarına davrandı. Aynı anda Cevahir ve adamları da silahlarını çekip birbirlerine kurşun yağdırmaya başladı. Çatışmada, Cevahir (24) , Bayrak (24) ve Tiryaki (25) öldü. Korkmaz'ın adamları Er ve Akbal bacaklarından yaralandı. Polis olay yerinde 50'ye yakın kovan buldu. Yakalanan Er'in üzerinde 9 milimetre, Yıldız'ın üzerinde de 7.65 milimetre çapında silah ele geçirildi.

Türkiye distribütörü iflas etmişti

Polis olayın 200 otomobilin parası yüzünden Korkmaz ve Cevahir arasından çıkan anlaşmazlıktan kaynaklandığının belirlendiğini söyledi. MÜSİAD Başkanı Erol Yarar'ın da hissesi bulunan Daewoo Türkiye Distribitörlüğü geçtiğimiz günlerde iflas etmiş, firmanın elindeki otomobillere haciz konmuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!