Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 01:33

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Şah Fırat Operasyonu’yla ilgili açıklamalarını eleştirerek, “Çok özür dilerim ama halkın sözünü kullanmak zorundayım. Yani bir cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz. Kusura bakmasın her şeye maydanoz oluyor. Cumhurbaşkanıysa, bulunduğu koltuk neyi gerektiriyorsa onu yapsın” dedi. Yenimahalle’deki bir kahvehanede konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

UTANMADAN GİDİYORSUN

Bir cumhurbaşkanı az konuşur, öz konuşur, hâlâ bunu kavramış değil. İlla her gün konuşacak. Alsın aynayı karşısına, otursun sabahtan akşama kadar konuşsun. Böylece kendi egosunu tatmin etmiş olur. Hükümeti bıraksın, Merkez Bankası karar alıyor, bu ülkenin Başbakanı var, konuşacaksa Başbakan konuşur. Merkez Bankası’ndan sorumlu bakan var, konuşursa o konuşur, sana ne? Kalkıyorsun hırsızlıkların merkezi olmuş vakfa gidip açılış yapıyorsun. Devletten ihale alanlar, ihalenin bedelini götürüp TÜRGEV’e yatırıyorlar. Böyle rezalet olur mu?

ADAM GİBİ OTUR

Deniz Feneri bağlantılı davada beraat kararı verildi. Adı yolsuzluğa bulaşmış insanı kendi özel uçağına alıyorsun. O özel uçak, sana devletin vergileriyle alındı. Oraya yolsuzluk yapanları bindiremezsin. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı senin için kullanıldı, sarayında oturuyorsun. Elektrik masrafını bu ülkenin işçisi, köylüsü, memuru ödüyor. Hâlâ bunun hakkını vermiyorsun. Kalkıyorsun sabah, öğle, akşam gece konuşuyorsun. Yeter yav, yeter artık. Bülent Arınç boşuna söylemiyor ‘Bu ülkenin yarısı bize düşman gözüyle bakıyor’ diye. Otur oturduğun yerde adam gibi otur.

Haberin Devamı

Rekortmen berberde

Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz

KILIÇDAROĞLU, dün sabah Yenimahalle’de esnafı ziyaret etti.. 2009 yılında 24 saat içinde 366 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na giren dünya saç tasarımı şampiyonu berber Ercan Buyruk da Kılıçdaroğlu’nu dükkânına davet etti. Kılıçdaroğlu, rekortmen berberin koltuğuna oturup tıraş oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!