Cumhurbaşkanı Gül taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Gül taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2012 18:22

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle 9 gündür tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden dün akşam saatlerinde taburcu edildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Gül, 23 Ağustos Perşembe gününden bu yana tedavi gördüğü Hacettepe Hastanesi’nden çıkışında kendisini bekleyen gazetecilere “Beni beklendiğiniz için teşekkür ederim, çok sağolun” diyerek seslendi. Kendisini bekleyenlere el sallayan Gül, daha sonra dinlemek üzere Dışişleri Konutu’na geçti.

GÜL İKİNCİ KEZ TABURCU OLDU / FOTO GALERİ

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer de Gül’ün sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Sağlıklı şekilde taburcu oldu

“İç kulak kaynaklı rahatsızlığı nedeniyle 23 Ağustos’tan bu yana hastanemizde tedavi edilen Sayın Cumhurbaşkanımızın, hastanemizdeki tedavisi tamamlanmış ve planlandığı üzere bugün (dün) sağlıklı olarak taburcu edilmiştir. Başından beri hastanemizde gelişmeleri izleyen basın mensuplarına işbirliği ve anlayışı için teşekkür ederiz.”

Haberin Devamı

Gül, 9 gün önce rahatsızlığı nedeniyle Kırgızistan gezisini yarıda keserek Türkiye’ye dönmüştü. Döner dönmez hastaneye yatırılan Gül’ son 5 gündür yoğun ilaç tedavisi uygulanıyordu. Gül, hastalığı nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!