Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York'taki diplomasi trafiği sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2021 19:25

Dün BM Genel Kurulu'nda dünyaya seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün BM kapsamında görüşmelerini sürdürüyor. Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanı Kitarovic, Burundi Cumhurbaşkanı Ndayishimiye, Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Stoyonov, FIFA Başkanı Infantino, Irak Cumhurbaşkanı Salih ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

(AA-DHA) Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını gerçekleştirdiği Türkevi'nde BM Genel Kurulu kapsamında dünya liderlerini kabul etti. Erdoğan'ın burada bir araya geldiği liderler arasında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor, Gürcistan Başbakanı Garibaşvili, Polonya Cumhurbaşkanı Duda, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo, Volodimir Zelenskiy ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın New Yorktaki diplomasi trafiği sürüyor

Erdoğan bugün de New York'ta Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ve Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Petar Stoyonov ile görüştü.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğanın New Yorktaki diplomasi trafiği sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul ettiği bir diğer isim ise FIFA Başkanı Gianni Infantino oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın New Yorktaki diplomasi trafiği sürüyor


Cumhurbaşkanı Erdoğan diplomasi trafiğine Irak Cumhurbaşkanı Salih ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile bir araya gelerek devam etti.

BAKMADAN GEÇME!