Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe telefon görüşmesi

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan peş peşe telefon görüşmesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2021 15:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü. Erdoğan, Filistinlilere saldıran İsrail'e gereken dersin verilmesi için uluslararası alandaki girişimlerinde Kırgızistan'ı yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzay ve Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi ile de telefonda görüştü.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Erdoğan ile Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulundu.

İkili ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin de değerlendirildiği görüşmede, Erdoğan, Mescid-i Aksa, Gazze ve Filistinlilere saldıran İsrail'e gereken dersin verilmesi amacıyla uluslararası alandaki girişimlerinde Kırgızistan'ı da yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI EŞREF GANİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Afganistan Cumhurbaşkanı Gani, karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulundu.

Erdoğan, İsrail’in Filistin’e yönelik vahşi saldırıları karşısında tüm platformlarda sürdürdükleri çalışmalarda Afganistan'la birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Haberin Devamı

IRAK BAŞBAKANI KAZIMİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi ile telefonda görüşmesinde karşılıklı Ramazan Bayramı tebriğinde bulunuldu; İsrail'in Kudüs, Mescid-i Aksa, Gazze ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!