Cuma tehdit pazartesi cinayet

Güncelleme Tarihi:

Cuma tehdit pazartesi cinayet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 01:57

Ankara Ticaret Odası’nda temizlik görevlisi olarak çalışan Ömer Sarı (40), dün sabah saatlerinde TOBB Üniversitesi’nde aynı işi yapan eşi Yazgülü Sarı’nın (28) yanına aracıyla geldi.

Haberin Devamı

İddialara göre Ömer Sarı, şiddet gördüğü için iki çocuğuyla birlikte evden ayrılan eşini, “Eşyalarını getirdim, gel al” diyerek üniversitenin girişine çağırdı.

‘ALDATMA’ MEKTUBU

Ömer Sarı, araca binmesinin ardından yanında getirdiği silahla bir el ateş ederek eşini belinden vurdu. Araçtan kaçmaya çalışan kadının başına da bir el ateş eden koca, silahı kendi başına dayayarak ateşledi. Çift, olay yerinde hayatını kaybederken, polisler olay yerinde 3 adet boş kovan buldu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, aracın içinde Ömer Sarı’nın yazdığı bir mektupla eşine ait cep telefonu görüşmelerini içeren ayrıntılı dökümü buldu. Ömer Sarı’nın mektupta olayla ilgili olarak kimsenin suçu olmadığını, eşini kendisini aldattığı için vurduğunu yazdığı öğrenildi.

Yazılanlar ‘karalama’

Haberin Devamı

YAZGÜLÜ Sarı’nın yakın çevresi, kocasının mektubunda yazanları ‘karalama’ olarak nitelendirerek, kadının uğradığı şiddet nedeniyle 10 gün önce ablasının yanına taşındığını ileri sürdüler. Yakınlarının iddiasına göre, Ömer Sarı, cuma tehdit ettiği, dün savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidecek olan eşi Yazgülü Sarı’yı, ‘Eşyalarını getirdim’ diyerek çağırıp öldürdü. Yine iddiaya göre, mektupta yazan ‘dost’ ya da aldatma gibi bir şey söz konusu değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!