Cruise hakkındaki eÅŸcinsellik iddialarından vazgeçildi

Güncelleme Tarihi:

Cruise hakkındaki eşcinsellik iddialarından vazgeçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2001 16:04

Hollywood`ün ünlü aktörlerinden Tom Cruise`u ``eşcinsel bir ilişki sırasında`` görüntüleyen video kasetlerin elinde bulunduğunu ileri süren yayıncı Michael Davis, iddialarından vazgeçti.

Haberin Devamı

Los Angeles Yüksek Mahkemesi`nde Perşembe günü taraflar arasında varılan anlaşma sonucu, Davis`in ``elinde böyle bir kaset bulunmadığını`` söylemesine karşılık, aktör Cruise da yayıncı aleyhineaçtığı 100 milyon dolarlık tazminat davasından vazgeçti. 

Cruise`un avukatı Bert Fields, yaptığı açıklamada, sanatçının sonuçtan çok memnun olduğunu belirterek, müvekkilinin eşcinsel olmadığını ve mahkemenin doğru bir karar verdiğini söyledi.  

Fields, ÅŸunları söyledi:"Müvekkilim için hakkındaki eÅŸcinsellik dedikodularını dağıtmak önemli. Tom, herkesin cinsel tercihini özgür bir biçimde yapması gerektiÄŸine içtenlikle inanıyor. Ancak her sinemasever böyle düşünmüyor, özellikle de Cruise`un heteroseksüel erkek rollerini oynamak zorunda olduÄŸu durumlarda.``Â

Haberin Devamı

Avukat, aktörün bu iddialardan, özellikle çocuklarının gazetelerdekendisi hakkında ``yanlış haberler`` okuması açısından rahatsız olduğunu da söyledi.  

İddialarından vazgeçen yayıncı Davis`in avukatı Edward Pilot da kendi müvekkilinin de sonuçtan memnun olduğunu belirterek, Davis`in aksi takdirde Cruise`a 100 milyon dolar ödemek durumunda kalacağını hatırlattı.  

Bold Magazine`in yayıncısı Davis, Cruise`un eşcinsel olduğunu kanıtlayabilene 500 bin dolarlık bir ödül vaat etmişti. Davis, Almanya`dan kendisine, ünlü sanatçıyı eşcinsel ilişki sırasında gösteren bir kaset gönderildiğini ileri sürmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!