Çok fazla lüzumsuz şarkıcı var

Güncelleme Tarihi:

Çok fazla lüzumsuz şarkıcı var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2008 00:00

Yaşar, müzik dünyasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken, tüm şarkılarını da bir kadına yazdığını itiraf etti.

Özgür Aras’la Popluyorum’ un bu haftaki konuğu sesiyle herkesi büyüleyen Yaşar'dı. Cumartesi günü Türkmax’da yayınlanan “Özgür Aras’la Popluyorum”da Yaşar müzik dünyasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Yaşar, müziğe nasıl başladığını anlatırken kendisini ateşleyen nedeni de açıkladı. Yaşar “Askerden döner dönmez şarkılarımı bir kasete kaydettim ve Fatih Yıldız aracılıyla plak firmasına verdim '2-3 gün sonra döneriz' dediler ve o günün akşamı benim evime geldiler. Prodüktör, klip yönetmeni ve müzik yönetmeni. 'Şarkılarımı nasıl buldunuz,

Çok fazla lüzumsuz şarkıcı var
beğendiniz mi?' dediğimde 'Şuanda ki pop müziğini düşünürsek sen Beethoven gibi kalıyorsun' dediler. Bu söz beni ateşledi."
Çok fazla lüzumsuz şarkıcı var
"Müzik çok zor bir dönemden geçiyor, her şey çok değişti ve değişen şeylerin iyi yönde olmadığını düşünüyorum. Eskiden çok yoğun çalışmaktan şikayetçiydim, şimdi ise iş olsa da çalışsam diyorum. Günümüzde müzik piyasası çok bozuk ve karmaşık. Çok fazla lüzumsuz şarkı ve şarkıcı var. Albüm satmasa bile biraz magazinsel tarafın varsa ekstralardan para gelir. Müzik dinlemek için bir Türk radyosu açtığımda dinleyecek birşey bulamıyorum. Ezgi’nin Günlüğü” nün albümünü aldım, dinlenecek seviyede ve kaliteli bir albüm.Tarkan’ın albümünü aldım ve hiç beğenmedim. Müzik piyasasında tamamen kendi kulvarımda olduğumu ve ve hiç kimseye benzemediğimi düşünüyorum. Kendimi biraz ozan gibi görüyorum."
Bana bu şarkıları bir kadın yazdırdı
"Bütün şarkılarımı bir kadına yazdım. Kuşlar şarkısının bu kadar başarılı olabileceğini bilmiyordum. Bütün güzel şarkıları kıskanırım. Kenan Doğulu’nun “Tutamıyorum Zamanı” adlı şarkısını keşke ben yapsaydım diye düşünüyorum"
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!