Çocuk yapmaları yasak

Güncelleme Tarihi:

Çocuk yapmaları yasak
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2008 14:59

ANTALYA'da 8 yıl önce düzenlenen Moral Kampı'nda tanışan 19 yaşındaki Bahar Başdemir ile 21 yaşındaki Serhan Toptepe, Kayseri'de doktorların özel izniyle evlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Valisi Muammer Güler'in çiçek gönderdiği düğünde mutlulukları yüzlerine yansıyan çiftin çocuk yapmalarına yasak getirildi.

Haberin Devamı

İŞTE O ÇİFT

Kayseri'de oturan ve 3 aylıkken Talasemi hastası olduğu fark edilen Bahar Başdemir ile İzmir'de oturan Serhan Toptepe, Kayseri'deki Real Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem düğünle dünyaevine girdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Muammer Güler, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş, çok sayıda Talasemi Derneği'nin çiçek gönderdiği düğünde, genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı AKP'li Memduh Büyükkılıç kıydı. Bahar ve Serhan'ın nikah şahitliklerini ise Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Yalçın yaptı. Nikah cüzdanını daha iyi saklayacağına inandığı için geline veren Vali Mevlüt Bilici, “Sevgi ve mutluluğunuz gözlerimizden okunuyor. Umarım bu sevgi hiç eksilmez, saygıyla birlikte bir ömür boyu sürer” dedi.

Haberin Devamı

Serhan'la 8 yıl önce Antalya'da düzenlenen Talasemililere Moral Kampı'nda tanıştığını söyleyen Bahar, “Önce arkadaşlığımız başladı. Sonra aşık olduk. Sözlendik, ikimizin de sağlık problemleri devam ettiği için 4 yıl önce de nişanlandık ama evlenmemize izin çıkmamıştı. Doktorlarımızın da izniyle 8 yıl sonra evlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak doktorlar hastalığımız nedeniyle çocuk yapmamızı yasakladı. Serhan'ı çok seviyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!