Çocuk için evlilik şart

Güncelleme Tarihi:

Çocuk için evlilik şart
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2007 16:27

Kartalkaya Kayak Merkezi’ne hafta sonu tatili için sevgilisi Yağmur Atacan ile birlikte gelen Pınar Altuğ, “Yağmur çocukları çok seviyor. Ben de çocuk istiyorum. Ancak bunun için evlenmemiz gerekiyor” dedi.

Oyuncu Pınar Altuğ, sevgilisi Yağmur Atacan’la birlikte Bolu Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki Kartalkaya Kayak Merkezi’ne geldi. Dorukkaya Otel de konaklayan Altuğ ve Atacan, kayak yapmaya çıktı. Pistlerde birlikte kayan sevgililer, daha sonra otelin kafesine geçti. Altuğ ve Atacan, arkadaşlarıyla birlikte kafede sohbet ederken samimi tavırlar sergiledi.

Pınar Altuğ, düzenlenen snowboard elemelerine katılan sevgilisine şans öpücüğü verdi. Yağmur Atacan’ı kafenin camından izleyen Pınar Altuğ, bir süre sonra dışarı çıkarak, yarışmaları takip etti.

Gazetecilerin, evlililik konusundaki sorularına cevap veren Pınar Altuğ, “Evlenme teklifini ben mi yapacağım? Yağmur ne zaman evlilik teklif eder bilemem” dedi. Basında çıkan “Yağmur çocuk istiyor” haberlerinin çarpıtıldığını söyleyen Altuğ, “Yağmur çocukları çok seviyor. Ben de çocuk istiyorum. Ancak bunun için evlenmemiz gerekiyor. Kesinlikle evlilik dışı çocuk yapmak istemiyorum” diye konuştu.

Yağmur Atacan ise Pınar Altuğ ile evlenmeyi düşündüğünü söyleyerek, “Önümüzdeki dönemler için tabi ki evlenme planları yapıyoruz. Pınar’dan çocuk sahibi olmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!