Çocuk gelinler için dikkat çeken proje: Daha Çocuk

Güncelleme Tarihi:

Çocuk gelinler için dikkat çeken proje: Daha Çocuk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 16:06

Karadeniz Ereğli ve Ankara Rotaract Kulübü üyeleri "Çocuk Gelinler Olmasın" projesine farkındalık yaratmak için bir klip hazırladı. Klipte ‘erken yaşta yapılan evliliklerde, evlendirilen çocukların yaşayabilecekleri olumsuzluklar anlatıldı.

Haberin Devamı

Karadeniz Ereğli Rotaract Başkan'ı Çağrı Yücel yaptığı açıklamada, “Ankara Kocatepe Rotaract Kulübü ve Karadeniz Ereğli Rotaract Kulübü önderliğinde gerçekleştirilen bu bölge projemizde, erken yaşta evliliğin çocuklardaki olumsuz etkilerini göstermek ve erken yaşta evliliğe engel olmak için farkındalık yaratmak amacıyla ‘Ünzile’ isimli şarkı, Uluslararası Rotary 2430. Bölge Rotaract Temsilciliği üyeleri tarafından çalınmış, söylenmiş ve video klip hazırlanmıştır" dedi.


Çağrı Yücel açıklamalarına şu sözlerle devam etti; "Projede emeği geçen bütün Rotaract kulüplerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz. Ayrıca klibimizde yer alarak destek olan Sayın Umut Kaya'ya ve bizlere sonsuz destek sağlayan Ünzile şarkısının hak sahipleri Sayın Mehtap Ar ve Sayın Selin Tunç'a çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimiz dünyaya armağan olsun."

Haberin Devamı




Çocuk gelinler için dikkat çeken proje: Daha Çocuk

BAKMADAN GEÇME!