Clinton'ın kucakladığı bebek

Güncelleme Tarihi:

Clintonın kucakladığı bebek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Doğukışla Çadırkenti'nde Clinton'un kucağına alıp sevdiği 7 aylık Erkan, yaramazlığıyla herkesi güldürdü. Büyük depremde fıtık ameliyatı olduğu için hastanede bulunan Erkan, dün Başkan'ın burnunu sıkınca, ABD'liler kahkahalar attı.

ABD Başkanı Bill Clinton'un dün eşi ve kızıyla ziyaret ettiği Doğukışla Çadırkenti'nde kucağına alıp sevdiği 7 aylık Erkan Işık, bir anda medyanın gözdesi oldu.

Doğukışla Çadırkenti'nde ABD askerlerinin kurduğu çadırların yanında kendi imkanlarıyla yaptıkları çadırlarda kalan Işık Ailesi'nin 7 aylık bebeği Erkan, Clinton'ın gezisi nedeniyle herkes tarafından tanındı. Başkan Clinton'ın geldiğini duyan Şennur Işık, çocuğunun eline daha önce bölgeye çadır kurmaya gelen ABD'li askerlerin verdiği küçük ABD Bayrağı'nı verip tören alanına geldi. Polis barikatını aşamayan Şennur Işık'ı ve elinde ABD Bayraklı çocuğunu gören Clinton, kendi korumalarına işaret ederek onu yanlarına getirmesini istedi. Clinton çocuğu kucağına alıp severken, minik Erkan da her bebek gibi beklenmedik hareketini yaparak Clinton'ın burnunu sıktı.

YARAMAZ ERKAN Şennur Işık, ‘‘Başkan bizi fark ettiğinde çok heyecanlandım. Erkan'ı kucağına almak isteyince korumalar yanımıza gelip aldı. Erkan, Başkan'ın kucağına gidince de onun burnunu sıktı. Erkan henüz yaşına girmemesine rağmen çok hareketli bir bebek. Herşeyi merak edip eliyle tutmaya ve öğrenmeye çalışıyor’’ dedi.

DEPREMDE HASTANEDEYDİK Eşi Hacı'nın bir lokantada aşçılık yaptığını belirten Şennur Işık, Erkan'ın 17 Ağustos akşamı, İzmit SSK Hastanesi'nde fıtık ameliyatı olduğunu, büyük deprem sırasında da hastanede bulunduğunu söyledi. Erkan'ın dışında 3 yaşında Cansu ve 7 yaşında Kader adlı iki çocuğu daha bulunduğunu anlatan Şennur Işık, ‘‘O korkunç deprem sırasında ben de çocuğumla birlikte hastanedeydim.Evimize döndüğümüzde ise binanın ağır hasar gördüğünü gördük. Çadırkente yerleştik’’ diye konuştu.

It's a baby

BAŞKAN Clinton, Erkan'ı kucağına alıp havaya bile zıplattı. Bir baba şefkatiyle minik Erkan'la oynadığı gözlenen Clinton, bir ara başını alnına dayayarak sağa sola sallandı. Bu arada Erkan da boş durmadı ve Clinton'un burnunu sıktı. Bebeğin eli Başkan'ın ağzında ve burnunda dolaşırken, çevresindekiler kendisini uyardı. Bunun üzerine Clinton ‘‘İt's a baby-O bir bebek’’ diyerek, endişelenmenin gereksiz olduğunu vurguladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!