Çırağan'da Carla Bruni fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Çırağanda Carla Bruni fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alman moda devi Escada, Türkiye'deki sekizinci yılını ünlü top model Carla Bruni'nin de podyuma çıktığı muhteşem bir defileyle kutladı.

Skandal aşkları nedeniyle jet sosyetede ‘‘yuva yıkan şeytan’’ olarak tanınan Carla Bruni, düzgün fiziği ve güzelliğiyle dünyanın en ünlü modacılarının vazgeçemediği bir manken. Bruni, Çırağan Sarayı'ndaki Escada defilesinde de tüm bakışları üzerinde topladı. Hiç rejim yapmadığını söyleyen Carla Bruni, ‘‘Mankenlerin çok sıska olmalarına karşıyım. Gençler bizi örnek alıyorlar ve onların erken yaşta bilinçsiz rejim yapmalarına neden oluyoruz. Kolamı da içiyorum, hamburgerimi de yiyiyorum. Ama çok düzenli spor yapıyorum’’ diyor.

İtalyan'nın ünlü ailelerinden Bruni'lerin kızı olan Carla'nın adı, Eric Clapton ve Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'la da bir dönem aşk dedikodularına karışmıştı.

Ünlü mankeni konuk eden Escada'nın defilesinde, Bruni'nin yanı sıra Dimitra Kostaki, Michaela Nigel, Deniz Pulaş, Didem Taslan, Sema Şimşek, Arzum Onan, Güner Özkul, Sinema Güven, Güzide Duran, Deniz Akkaya, Yeşim Çetin, Korel Kubilay, Buket Saygı, Julia Nitu ve Ceylan Saner gibi toplam 26 ünlü manken de podyuma çıktı. 1998-1999 sonbahar-kış koleksiyonlarından çarpıcı modellerini tanıtan Escada, yine renk, stil ve tasarım farkıyla dikkat çekiyor. Kuruluşunun 20'nci yılını dolduran Escada, Türkiye'deki ilk mağazasını 7 yıl önce Maçka Abdi İpekçi Caddesi'nde açmıştı.

İngilizce, Fransızca ve Almanca konuşan Carla Bruni, mimarlık eğitimini yarıda bıraktıktan sonra ünlü Elite Ajans’ta mankenliğe başladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!