Cinnet kurbanı anne ve 2 kızı toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Cinnet kurbanı anne ve 2 kızı toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 15:21

KIRŞEHİR'n Kaman İlçesi'de cinnet geçiren 32 yaşındaki Bilal Kara'nın intihar etmeden önce öldürdüğü eşi 25 yaşındaki Alev, kızları 3 yaşındaki Ceren ve 7 aylık Ceylan bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

İki kız çocuğunun aynı tabut içinde getirilmesi yürek burktu. Cinnet geçirerek eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Bilal Kara'nın cenazesi ise Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak defnedilmek üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi'ne gönderilerek toprağa verildi.

Kaman'da önceki gün saat 19.00 sıralarında Çiftlikli Mahallesi Çarşı Camii arkasındaki, bahçe içinde iki katlı evin alt katında cinnet geçiren Bilal Kara, tartıştığı eşi Alev'i, ardından kızları Ceren ve Ceylan'ı ekmek bıçağı ile öldürdükten sonra, elektrik kablosu ile kendisini evin kömürlüğüne astı.

Alev ve Bilal Kara çiftinin aralarında anlaşmazlık olduğu ve Alev Kara'nın 1 yıl önce boşanma davası açtığı, bebekleri Ceylan dünyaya gelince yakınlarının araya girerek barıştırdığı belirtildi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan bu sabah yakınları tarafından alınan Alev ile aynı tabuta konan kızları Ceren ve Ceylan Kara için Kaman Merkez Çarşı Camii'nde 2 ayrı cenaze namazı kılındı. Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazına İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Necati Çolak ile yaklaşık 250 kişi katıldı. Cenaze namazı ardından anne Alev ve aynı tabuttaki 2 kızı Kaman Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cinnet kurbanları için taziyeler yetiştirme yurdunda büyüyen Alev'in dayısı Beymen Olgun'un evinde yapıldı. Küçük yaşta babası ortadan kaybolan ve annesi tarafından da terk edildiği için yetiştirme yurdun da büyüyen Alev Kara'nın dramı yürek burktu. Bu arada 3 yaşındaki Ceren ile 7 aylık Ceylan aynı tabuta konulması cenazeye katılanların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Mezarlığa kadar aynı tabutta götürülen kız çocukları ayrı mezarlara konuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!