Cinayet gibi kaza

Güncelleme Tarihi:

Cinayet gibi kaza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da yolcu otobüsünün sürüklediği otomobilin üzerine elektrik direği devrildi. Korkunç kazada 1 kişi canverdi, 3 kişi de ağır yaralandı.

ANTALYA'nın Aspendos Bulvarı'nda dün sabah korkunç bir kaza meydana geldi. Kütahya'dan getirdiği yolcuları otogara bırakan Fehmi Molluoğlu idaresindeki 66 KE 555 plakalı otobüs, Yörükoğlu Kavşağı'nda tali yoldan önüne çıkan Nazım Yakıcı'nın kullandığı 07 CUD 18 plakalı otomobile çarptı.

Önüne aldığı otomobili 50 metre kadar sürükleyen otobüs, elektrik direğine çarparak durabildi. Yıkılan beton direk ise otomobilin üzerine düştü. Kazada hurdaya dönen otomobildeki Ekber Ermiş öldü. Sürücü Nazım Yakıcı ile Suat Metin ve Sinan Ermiş ağır yaralandı. Otobüs sürücüsü gözaltına alındı.

10 kara nokta

ANTALYA Trafik Denetleme Şubesi kent merkezinde en çok kazanın meydana geldiği yerleri belirledi. En tehlikeli 10 nokta şöyle: Göynük-1, Göynük-2, Göynük-3, Beldibi-1, Beldibi-2, Beldibi-3 kavşakları ile Gazipaşa Demirtaş kavşağı, Koyunlar kavşağı, Antalya-Burdur karayolundaki Dağ Beldesi mevkii, Korkuteli-Burdur yolundaki Cehennem Deresi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!