Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı! 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2021 22:21

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam yapılan çekiliş sonrası belli oldu. Haftanın üçüncü Çılgın Sayısal Loto çekilişi Sisal Sans tarafından 106 milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile çekildi. Canlı yayında düzenlenen çekilişle Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da açıklandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen çekilişte ikramiye sorgulamaları online olarak gerçekleşecek. İşte, 6 Şubat Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto’nun 106 Milyon TL’yi aşan çekilişi TV8’de yayınlanan Survivor’da, Alp Kırşan’ın sunumuyla 6 Şubat Cumartesi, günü gerçekleşti. Büyük hayaller için Çılgın Sayısal Loto'nun 106 milyon 693 bin 577 TL’lik tarihin en büyük ikramiyesi sahibini aradı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da kamuoyuna duyuruldu. Heyecanla beklenen çekilişin sonuçlarını aşağıdaki linkten online olarak sorgulayabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da


Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı rakamın “Joker” rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Haberin Devamı

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.
Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango’nun resmi YouTube Kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!