Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı: 17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı: 17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2021 22:10

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Çılgın Sayısal Loto bu akşam 182 milyon liralık büyük ikramiyesi ile sahibini aradı. Sisal Şans tarafından noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekilişin ardından sahibini bulacak büyük ikramiye için kupon yapan binlerce şans oyunu tutkunu, kazandıran numaralara odaklandı. 17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da sorgulanacak. Peki, Çılgın Sayısal Loto çekilişinde hangi numaralar kazandırdı? İşte, Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

17 Temmuz 2021 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekiliş sonuçlarınızı ve ikramiye kazandıran numaraları aşağıdaki link üzerinden sorgulayabilirsiniz.  Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı: 17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ EKRANI

NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Haberin Devamı

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!