Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama - 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama - 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 22:23

Çılgın Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş bu akşam sona erdi. Sisal Şans tarafından gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi noter huzurunda ve canlı yayında düzenlendi. Çekilişin ardından Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye kazandıran numaralar sonuç ekranı ile beraber erişime açıldı. 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline’da sorgulanabilecek. Gözler şimdi şanslı numaralarda. İşte, Çılgın Sayısal Loto sonuçlarıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto bu akşam saat 21.30'da çekildi. 93 milyon TL'yi aşan dev ikramiyesiyle Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekiliş sonuçlarınızı aşağıdaki linkten online olarak sorgulayabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama - 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

 

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA-TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsiniz.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. 

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Haberin Devamı

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Oynadığınız her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir.

BAKMADAN GEÇME!