Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? 11 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta 11 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 08:17

Çılgın Sayısal Loto bu akşam yapılacak çekiliş ile talihlisini arayacak. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılacak çekilişin ardından sahibini bulacak büyük ikramiye için kupon yapan binlerce şans oyunu tutkunu, çekilişin başlama saatini ve sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta?

Haberin Devamı

11 Ocak 2021 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi hakkındaki araştırmalar sürüyor. Kupon yaparak şanslarını denemek isteyen şans oyunu müdavimleri, Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden de canlı izlenebilen çekilişin bugün saat kaçta olacağını sorguluyor. Öte yandan sonuçların belli olmasının ardından kupon sorgulamasının nasıl yapılacağı da araştırılıyor. İşte, Çılgın Sayısal Loto çekilişi ve sonuçları hakkında bilgi...

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanacak Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklanacak.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Çılgın Sayısal Loto'nun çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!