Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu... Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu...  Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2021 22:07

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım sona erdi. Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği Çılgın Sayısal Loto bu akşam 124 milyon liralık büyük ikramiyesi ile sahibini aradı. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekiliş sonrası 13 Mart Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da yayınlandı. Dev ikramiye sonraki çekilişe devretti. İşte, 13 Mart Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve canlı çekiliş sonuç sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

13 Mart 2021 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 20.45'te gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından, hurriyet.com.tr'den ve TV8'den canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da erişime açıldı. Şans oyunu müdavimleri, çekiliş sonrası Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulamalarına hız verdi. İkramiye bilgilerinizi aşağıdaki linkten online sorgulayabilirsiniz. 

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu...  Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda

ÇILGIN SAYISAL LOTO SORGULAMA EKRANI

NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Haberin Devamı

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!