Çılgın adam konuştu

Güncelleme Tarihi:

Çılgın adam konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Banka müdürü tarafından ayağından vurularak ele geçirilen Koçkaya, ‘‘Engellenmeseydim, yapacağım açıklamalarla yer yerinden oynayacaktı’’ dedi.

Oyuncak tabanca ve bomba süsü verilmiş paketlerle, Yapı ve Kredi Bankası'nın Beyazıt Şubesi'nde terör estiren Mustafa Gazi Koçkaya, banka çalışanlarını rehin aldıktan sonra Susurluk'la ilgili şok açıklamalar yapmak niyetinde olduğunu söyledi. Koçkaya, kendisini ayağından vurarak planını bozan banka müdürü Kemal İmamoğlu'nu ‘‘Beni engellemeseydi yapacağım açıklamalarla yer yerinden oynayacaktı’’ diye suçladı.

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Koçkaya, ‘‘Susurlukta kaza olmadı. Suikast yapıldı. Bu konuda çok önemli bilgilere sahibim. Bankadakileri rehin aldıktan sonra basına açıklamalar yapacaktım’’ dedi.

DNA testi istedi

Susurluk'ta ölen emniyet müdürü Hüseyin Kocadağ'ın, karısı manken Hülya Arık'la ilişkisi olduğu iddialarını da yineleyen Koçkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘Kocadağ'la Hülya, bir atış poligonunun açılışında tanışmışlar. Hülya'nın dünyaya getirdiği çocuğun babası Hüseyin Kocadağ'dır. DNA testi yapılırsa gerçek ortaya çıkacak.’’

Planını müdür bozmuş

Banka basıp polisi alarma geçiren Mustafa Gazi Koçkaya, ‘‘Amacım soygun değildi. Vurulmasaydım herkesi rehin alacaktım’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!