CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında 'taciz' ve 'darp' iddiası: Genel Merkez'e çağrıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2026 17:27

Edirne'de bir evde yaşanan tartışmada bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla darbedilen CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile karşı taraf karşılıklı şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılırken CHP Sözcüsü Müslim Sarı, görüntülere yansıyan olayın tüm yönleriyle araştırılması için milletvekili Yazgan’ın Genel Merkez’e çağrıldığını belirtti. Vekili darbeden 3 şüpheli gözaltına alındı

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

İddiaya göre, CHP’li vekil Ahmet Baran Yazgan, Edirne’deki bir evde bir araya geldiği şahıslarla tartışmaya başladı. Yazgan’ın evdeki kadınlara tacizde bulunduğu iddiasıyla başladığı öne sürülen tartışma bir süre sonra alevlendi.

CHPli milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında taciz ve darp iddiası: Genel Merkeze çağrıldı

CHP’Lİ VEKİLİ TEKMELEYİP YUMRUKLADI

Evde bulunan bir kadın ve bir erkek, CHP’li Yazgan’a küfürler ederek vurmaya başladı. CHP’li vekil, elleriyle kendini korumaya çabaladı. Yaşananlar, evde bulunanlar tarafından cep telefonuna kaydedilirken, olayın ardından tarafların karşılıklı şikayetçi olduğu öğrenildi.

CHPli milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında taciz ve darp iddiası: Genel Merkeze çağrıldı

Haberin Devamı

KARŞILIKLI ŞİKAYET

CHP’li vekil Ahmet Baran Yazgan’ın, darp edildiği gerekçesiyle şikâyetçi olduğu, karşı tarafın ise Yazgan hakkında taciz iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tarafların ifadelerinin alındığı ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığı öğrenildi.

CHPli milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında taciz ve darp iddiası: Genel Merkeze çağrıldı

GENEL MERKEZ’E ÇAĞRILDI

Gündeme bomba gibi düşen olayından ardından CHP Sözcüsü Müslim Sarı sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Müslim Sarı, “Bugün bazı sosyal medya platformlarında görüntüleri yayımlanan Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, konunun tüm yönleriyle araştırılması için CHP Genel Merkezi’ne çağrılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.” ifadelerini kullandı.

CHPli milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında taciz ve darp iddiası: Genel Merkeze çağrıldı

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ı doğum günü kutlaması için buluştukları apartman dairesinde cinsel tacizle suçlayıp darbeden 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, saat 03.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir dairede meydana geldi. CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, gittikleri doğum günü kutlamasının ardından T.A.’nın evinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra Yazgan’ın T.A.'ya 'cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. N.D. adlı erkek ile B.Ş. ve T.A. adlı kadınlar, Ahmet Baran Yazgan’ı darbetti. Şüphelilerden T.A. o anları cep telefonuyla da kayda aldı.

Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. N.D., B.Ş. ve T.A. gözaltına alındı. Yazgan, ‘darp’ ve cep telefonunun gasbedildiği iddiasıyla 3 şüpheli hakkında şikayette bulundu. Şüpheliler de ‘cinsel taciz’, ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından Yazgan’dan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

N.D., B.Ş. ve T.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!