İstanbul'un popüler mekanlarından Teşvikiye Milli Reasürans Çarşısı'nda yeni bir kafe açıldı. Chatal'ın mönüsü Divan Palmira'nın genç şeflerinden Dilaver Göktaş hazırlıyor. Meksika salatası ve Chatal'ın özel kebabını tatmanız tavsiye edilir. Tel: 212 233 17 61İş sonrası Niş'eNişantaşı'nın ünlü mekanlarından Niş'in üst katı kış aylarına özel olarak bir lounge'a dönüştürüldü. Dekorasyonunda balon köpüklerinin, pembe, mavi, fuşyaların kullanıldığı Lounge'da Mojitos, Baracuda, Satsuma gibi kokteylleri tadabilir, Dj Enis'in müziklerini dinleyebilirsiniz. Niş, öğlen 12.00 ve gece 2.00 arasında açık. Tel: 296 95 55Yetimoğlu Parkada'daGaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da şubeleri bulunan Yetimoğlu, Parkada'nın içinde bir et lokantası daha açtı. 3000 metrekarelik bu yeni şube 250 kişilik bir
yemek salonuna ve 300 kiÅŸilik bir teras kafeye sahip. Aklınıza gelebilecek her türlü kebabı bulabilirsiniz. Tel: 212 437 13 63Nezih kebaplarNezih Kebap-Yuvalama, Türkiye'nin en ünlü et lokantalarından biri. 20 yıldır hizmet veren Nezih Kebap-Yuvalama, özel Gaziantep yemekleri, tatlıları ve salatalarıyla ünlü. Kozyatağı Nezih: 216 411 68 75.Â
button